ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Ένα ακόμη βήμα για τον κόμβο στο Πανηπειρωτικό

Από την Περιφερειακή Επιτροπή αναδείχθηκε ο οριστικός ανάδοχος για τον ισόπεδο κόμβο στη διασταύρωση της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αντιρρίου με την περιφερειακή οδό

Ένα από τα σημαντικότερα έργα οδικής ασφάλειας στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων οδεύει πλέον στην τελική ευθεία για την κατασκευή του.
Πρόκειται για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο στη διασταύρωση της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου με την Περιφερειακή οδό της πόλης (στο ΠΕΑΚΙ), καθώς στη συνεδρίαση της Πέμπτης, από την Περιφερειακή Επιτροπή κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 556.000 ευρώ και ο οριστικός ανάδοχός του είναι η Πανηπειρωτική Α.Τ.Ε.
Επίσης από την Περιφερειακή Επιτροπή αναδείχτηκαν και οι ανάδοχοι των έργων:
– Σύνδεση κυκλικού κόμβου Λυγιάς με παρακείμενους οδικούς άξονες, προϋπολογισμού 265.000 ευρώ. Οριστικός Ανάδοχος Μάκης ΑΤΕ.
– Άμεση διευθέτηση όμβριων και άρση καταπτώσεων στο ορεινό δίκτυο νομού Άρτας, προϋπολογισμού 369.520 ευρώ. Οριστικός Ανάδοχος: Ι. Καλλιας & ΣΙΑ Ε.Ε.
– Οδικό Κύκλωμα Μουργκάνας – Αποκατάσταση Ζημιών – Οριζόντια Σήμανση, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Προσωρινός Ανάδοχος: Αρλέτος ΑΤΕΕ.
Ακόμη εγκρίθηκε η διαδικασία για την δημοπράτηση του έργου: «Κατασκευή πλακοσκεπούς σύνδεσης Κάτω Νεοχωρόπουλο – οδού Νιάρχου», προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.