ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Ικανοποίηση για την επισκεψιμότητα των δυο τριημέρων

Εκατοντάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, βρέθηκαν στα Ιωάννινα και στα ορεινά του νομού το τριήμερο της Αποκριάς, ενώ για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, οι πληρότητες βρίσκονται και πάλι σε υψηλά επίπεδα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ioannina TV, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Σπύρος Σουρέλης και αυτό τριήμερο εκατοντάδες επισκέπτες αναμένονται, κυρίως από τα αστικά κέντρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα μείνουν στα Γιάννενα αλλά θα εκδράμουν και σε κοντινούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα και η Κόνιτσα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων δηλώνει την ικανοποίηση αν και υπάρχει πτώση σε σχέση με το Μάρτιο της προηγούμενης χρονιάς. Ωστόσο, τα τριήμερα είναι «ανάσα» για τους επαγγελματίες ενώ τα έσοδα συνολικά αφορούν μεγάλο κομμάτι της εστίασης της πόλης.

Ο κ. Σουρέλης έκανε αναφορά και στις σχολικές εκδρομές που επίσης είναι σημαντικές και αποφέρουν έσοδα τόσο στον κλάδο των ξενοδοχείων όσο και συνολικά στην πόλη. Όπως εξήγησε ο κ. Σουρέλης στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν εκ νέου οι εκδρομές των σχολείων.

Τέλος, τα πρώτα στοιχεία για την περίοδο του Πάσχα είναι θετικά καθώς φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από πολλούς να περάσουν εδώ τις αργίες του Πάσχα παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα της Ηπείρου δεν είναι ο νούμερο ένα προορισμός για το Πάσχα.