ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Λαμίας

Στους «Ζωσιμάδες» πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την ομάδα του Θανάση Στάικου να προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (18.30) με τη Λαμία.

Οι παίκτες του ΠΑΣ, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους δούλεψαν σε καθοδήγηση αμυντικής συμπεριφοράς στην κεντρική ζώνη σε ομαδική τακτική, ενώ έγιναν και σετ παιχνίδια 11 εναντίον 11.

Μικρά κομμάτια της προπόνησης ακολούθησαν οι Λώλης και Λεό, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, κυρίως οι Κιάκος και Μπιλμπάο.

Σήμερα, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας, και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία, όπου φυσικά στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, στόχος της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ του ΠΑΣ, παραμένει η απόκτηση ενός στόπερ που θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται οι αρμόδιοι να δουν και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εξτρεμ.

Διαιτητής ο Βεργέτης

Παράλληλα, ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ Λαμίας και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας). Στο VAR θα βρίσκονται οι Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής), ενώ παρατηρητής θα είναι η Ελένη Λαμπαδαρίου (Πειραιά).