ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Όλο και περισσότεροι στο απουσιολόγιο του Στάικου

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα που συμπληρώνουν το απουσιολόγιο του Θανάση Στάικου, εξαιτίας των τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του ΠΑΣ, βρέθηκε και το όνομα του Κάρλες Σόρια, που έμεινε χθες και πάλι εκτός, περισσότερο για προληπτικούς λόγους και τον Άγγελο Λιάσο να αποχωρεί τραυματίας αφού σε μία φάση του «διπλού» γύρισε το πόδι του.

Ο Ισπανός αμυντικός θα δοκιμάσει σήμερα Πέμπτη να προπονηθεί για να κριθεί εάν μπορεί να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο, με τον Θαν. Στάικο να μην έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του, με εξαίρεση τον νεαρό Τσάβο που δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Ο Αγγ. Λιάσος ξεκίνησε ήδη θεραπεία για τον τραυματισμό του και η δική του αποθεραπεία και πορεία της αποκατάστασης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Με δεδομένη την απουσία του Καραχάλιου πάντως από τη μεσαία γραμμή μόνον οι Τζίνο και Ριένστρα είναι διαθέσιμοι και εφόσον απουσιάσει και ο Λιάσος, τότε ο προβληματισμός γίνεται μεγαλύτερος, αφού και ο Μπιλμπάο δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε φουλ ρυθμούς. Απόντες είναι επιπλέον οι Παντελάκης, Παμλίδης, Ροσέρο, Κιάκος, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Τζίμας και Νίνης, που λογικά θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.

Τα εισιτήρια

για το ματς με Βόλο

Εν τω μεταξύ, από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο, με τις τιμές να είναι 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή, 10 στη μικρή και 5 ευρώ για τα παιδιά.

Στο παιχνίδι αυτό και στα επόμενα δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο και όχι μόνον οι κάτοχοι των διαρκείας, όπως έγινε για τους γνωστούς λόγους ασφάλειας της διεξαγωγής του αγώνα και της τήρησης των μέτρων τάξης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 9 – 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 3VIP – 30 ευρώ

ΘΥΡΑ 5 GOLD – 40 ευρώ.

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 5 ευρώ.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

Πέμπτη έως Παρασκευή από 10:00 έως 16:00 και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 12:00.