ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -Σήμερα ο αποχαιρετισμός στη Σούπερ Λίγκα

Στις 20.00 στους «Ζωσιμάδες» το ματς με τον Βόλο

Σήμερα το βράδυ, στις 20.00, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ, με την ομάδα του Γ. Γεωργουλόπουλου να υποδέχεται τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες».

Για τον ΠΑΣ, με το συγκεκριμένο ματς, βάζει τέλος στη χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών, ταυτόχρονα όμως με το παιχνίδι με τον Βόλο, πέφτουν οι τίτλοι τέλους για μία επιτυχημένη 15ετή παρουσία της ομάδας από την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον αείμνηστο Γ. Χριστοβασίλη που συνεχίστηκε από τους υιούς του, Παναγιώτη και Ιωάννη, μετά το θάνατο του πατέρα τους.

Η χρονιά δεν κύλησε όπως οι ίδιοι ήθελαν, ούτε φυσικά όπως ονειρεύονταν οι χιλιάδες φίλοι του ΠΑΣ που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα με την ομάδα να βαδίζει σε αχαρτογράφητα νερά τη νέα χρονιά και ενώ παραμένει ασαφές το διοικητικό τοπίο.

Η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει ανακοινώσει επισήμως την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πλην όμως μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πέρα από φιλολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ και την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά δρώμενα.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις πληροφορίες που υπάρχουν, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να υπάρξει συνέχεια στη διοίκηση από την οικογένεια Χριστοβασίλη που θα κληθεί να αποδείξει στην πράξη, ότι έχει διδαχτεί από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και ότι είναι σε θέση και να σχεδιάσει την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα…

Τελευταίο παιχνίδι

Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του ΠΑΣ υποδέχεται τον Βόλο σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα αγωνιστικό – βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους Γιαννιώτες πάντως να θέλουν να κλείσουν με νίκη τη χρονιά που αν το καταφέρουν μάλιστα θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν όταν έπρεπε.

Είναι ένα ζήτημα το αν υπάρχει πραγματική διάθεση για ποδόσφαιρο από τους παίκτες, με τον κ. Γεωργουλόπουλο πάντως να προσπαθεί να μεταφέρει στους παίκτες του, ότι υπάρχει κίνητρο και αυτό φάνηκε πως το πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά εκτός έδρας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και ο ΠΑΣ αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στη σημερινή αναμέτρηση, όπως έγινε και στο παιχνίδι της Κηφισιάς, με την τεχνική ηγεσία να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που αγνοήθηκαν – σε προκλητικό βαθμό μάλιστα – από τους Στάικο και Γρηγορίου αντίστοιχα που προτίμησαν να δώσουν σε συγκεκριμένους παίκτες τις φανέλες στα σπίτια τους, χωρίς βέβαια εκείνοι να τους δικαιώσουν…

Οι φίλαθλοι

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο για τη σημερινή αναμέτρηση έχει να κάνει και με την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΣ και ως προς τον αριθμό αυτών που θα βρεθούν στις κερκίδες σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά και για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στους παίκτες, το επιτελείο και κυρίως τη διοίκηση.

Το κλίμα των έντονων διαμαρτυριών προς την ΠΑΕ κυρίως οδήγησε την κατάσταση στα άκρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά προκάλεσε και την απόφαση της οικογένειας Χριστοβασίλη να ανακοινώσει την πρόθεση αποχώρησης από την ΠΑΕ πλην όμως, αν τελικά δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κανέναν, είναι αυτονόητο και σαφές, ότι ο ΠΑΣ θα συνεχίσει με την οικογένεια Χριστοβασίλη στο τιμόνι του.

Σφυρίζει ο Κουμπαράκης

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Βόλο. Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Δέλλιο της ΕΠΣ Πέλλας και Σπήλιο Οικονόμου της ΕΠΣ Αχαΐας.

Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης. Διαιτητής VAR ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

Τα εισιτήρια

Τέλος, θυμίζουμε πως τα εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση κοστίζουν 10 ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 9 – 10 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3VIP – 20ευρώ.

ΘΥΡΑ 5 GOLD – 30 ευρώ.

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 5 ευρώ.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι ενήλικες συνοδοί παιδιών θα έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου που αφορά τις θύρες 3-4-6-9 έναντι 5 ευρώ.