ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη της Ιόνιας Οδού σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας.

Ειδικότερα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ κάθε ημέρας, θα ισχύσει η ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδων κόμβων Αντιρρίου και Γαβρολίμνης.

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Γιάννενα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου. Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Γαβρολίμνης.