ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ -Μετωπική σύγκρουση με δυο τραυματίες

Δυο τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης

Δυο τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος του Λυκόστομου, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά, ένα Ι.Χ και ένα φορτηγό (μπετονιέρα).

Η οδηγός του ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα για άγνωστη αιτία φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ο οδηγός του φορτηγού οχήματος όπως φαίνεται και από τα ίχνη των ελαστικών και του φρεναρίσματος του οχήματος επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση και να βγει εκτός δρόμου, όμως η από τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν εκτός δρόμου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών και κυρίως της γυναίκας που φέρει πιο σοβαρά τραύματα και λίγη ώρα μετά και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΙ που εφημερεύει. Την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.