ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…

Μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια να εξυπηρετείται με καλύτερες υπηρεσίες το επιβατικό κοινό καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Μουστακλή.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό, και με την αντικατάσταση μεγάλου μέρους των οχημάτων, ο στόχος της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ, έχει επιτευχθεί, με την προσπάθεια ωστόσο των μετόχων να συνεχίζεται.

Ωστόσο, υπάρχουν περιστατικά σαν και αυτό που μας καταγγέλθηκε πρόσφατα, με οδηγούς που δεν βοηθούν στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση του κοινού. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, οδηγός Αστικού, δεν σταμάτησε σε σήμα ενός εφήβου που περίμενε το λεωφορείο σε στάση στην Ανατολή, και μάλιστα σε ώρα που έβρεχε ασταμάτητα. Μέχρι στιγμής δεν μάθαμε το γιατί ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα του νεαρού, αν και έκοψε ταχύτητα αρχικά, ωστόσο θεωρούμε πως πρόκειται για περιστατικά που «ακυρώνουν» την προσπάθεια της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ, που προαναφέραμε. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή από τους οδηγούς, θα ήταν απαραίτητη…

[Β.Λ.]