• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
06

Και πάλι στην μάχη με τις φλόγες το Καναντέρ
Εκτύπωση

Χρειάστηκε να περάσουν 15 ημέρες από την ανέλκυσή του από τα νερά της Παμβώτιδας, για να επιδιορθωθεί η ζημιά που έγινε και να είναι ξανά έτοιμο να ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

Αυγ
06

Έλυσαν τα χειρόφρενα οι ταξιτζήδες
Εκτύπωση

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων -με 13 ψήφους υπέρ και έξι κατά- αποφάσισαν χθες οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Αυγ
06

Καμπανάκι κινδύνου για το ΠΕΠ Ηπείρου
Εκτύπωση

Μία μεγάλη απώλεια εσόδων, που οδηγεί σε αναμφισβήτητη υστέρηση της αναπτυξιακής προοπτική της Ηπείρου, υποκρύπτει για το ΠΕΠ Ηπείρου, η μείωση της εθνικής συμμετοχής στα συγχρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ, από το 25% που ήταν αρχικά στο 5%, όπως ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Αυγ
06

Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό και την αποκατάσταση της χωματερής της Δουρούτης ξεκίνησε μετά την έκδοση της άδειας για τη δοκιμαστική λειτουργία του έργου.

Αυγ
06

«Θύματα» της ανθρώπινης δραστηριότητας οι καρέτα-καρέτα
Εκτύπωση

«Θύματα» της ανθρώπινης δραστηριότητας πέφτουν οι σπάνιοι «κάτοικοι» των υγροτόπων του Αμβρακικού Κόλπου, μεταξύ των οποίων οι θαλάσσιες χελώνες Καρέτα-Καρέτα και τα ρινοδέλφινα ή δελφινάκια του Αμβρακικού.

Αυγ
05

Στη Σλοβενία οι αθλητές ΑμεΑ του ΝΟΙ με τη βοήθεια της εταιρείας «Κολιονάσιος»
Εκτύπωση

Με τις ευχές όλων των Γιαννιωτών να τους συνοδεύουν, αλλά και με μία σημαντική χορηγία από την εταιρεία Κολιονάσιος, θα ταξιδέψουν στα τέλος του μήνα στη Σλοβενία, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Βαγγέλης Καρέλης και Στέλλα Περπέρα που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα με αναπηρίες.

Αυγ
05

Η συνεργασία έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Εκτύπωση

Ικανοποιητικά χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματα των κοινών παρεμβάσεων στις οποίες προχώρησαν η ΔΕΥΑΙ και ο ΣΥΔΚΛΙ για να δώσουν λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα των τελευταίων ετών σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, που υπέφεραν από μεγάλες διακοπές στην υδροδότηση.

Αυγ
05

Θωρακίζεται η λίμνη Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Οριστικά εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» του ΕΣΠΑ το μεγάλο και φιλόδοξο πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννιτών και συγκεκριμένα της ΔΕΥΑΙ για την ολοκληρωμένη διαχείριση λυμάτων και την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας.

Αυγ
05

Ειλημμένη απόφαση η συγχώνευση του ΠΠΓΝΙ με το Νοσοκομείο Φιλιατών
Εκτύπωση

Πάρα τις αντιδράσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την τοπική κοινωνία των Φιλιατών φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για διοικητική συγχώνευση του νοσοκομείου με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αυγ
05

Προετοιμάζουν το έδαφος για τις συγχωνεύσεις κλινικών
Εκτύπωση

 

Προετοιμάζεται το «έδαφος» από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη του προσωπικού και τις συγχωνεύσεις κλινικών στα νοσοκομεία της Ηπείρου, όπως και στα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας.

Αυγ
04

Κανένας εφησυχασμός παρά την αναβολή
Εκτύπωση

Κέρδισαν τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο οι παραγωγοί – κτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων και τα μέλη των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου, που πέτυχαν την αναβολή της γενικής συνέλευσης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί η τροποποίηση του καταστατικού.

Αυγ
04

Προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής των πολιτών
Εκτύπωση

Με μοναδικό στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως των προβλημάτων που προέκυψαν από τις πλημμύρες πριν από εννέα περίπου μήνες, η οδός Ασημακοπούλου στα Σεισμόπληκτα αναβαθμίζεται με μία σειρά εργασιών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος