• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
24

Απομακρύνθηκαν επικίνδυνα δέντρα από το πάρκο της Κιάφας
Εκτύπωση

Στην υλοτόμηση δένδρων από το πάρκο στην περιοχή της Κιάφας προχώρησε τις τελευταίες ημέρες το Δασαρχείο Ιωαννίνων με γνώμονα την απομάκρυνση των δένδρων που ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια κατοικιών και περαστικών.

Νοε
24

Ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη υπό προϋποθέσεις
Εκτύπωση

Θετικό πρόσημο αναμένεται να έχουν οι περισσότερες επιδράσεις της κατασκευής και λειτουργίας της Ιόνιας οδού, όταν και εάν φυσικά θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του οδικού άξονα.

Νοε
23

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του τουρισμού
Εκτύπωση

Τις δυνάμεις τους ενώνουν όλοι οι δήμοι του νομού Ιωαννίνων προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνεχείς διακρίσεις της ευρύτερης περιοχής στον τομέα του τουρισμού.

Νοε
23

Παρεμβάσεις ουσίας προς όφελος των πολιτών
Εκτύπωση

Μία σημαντική προσπάθεια για την αντικατάσταση μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να εκμηδενιστούν οι απώλειες νερού για την πόλη, καταβάλλει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Νοε
23

Καμία ανησυχία για τμήματα του νοσοκομείου «Χατζηκώστα»
Εκτύπωση

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τη λειτουργία τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου της 6ης ΥΠΕ σχετικά με τους νέους Οργανισμούς λειτουργίας των νοσοκομείων.

Νοε
23

Περικοπές χωρίς να πληγεί η φοιτητική μέριμνα
Εκτύπωση

Στα... απολύτως απαραίτητα περιορίζει τις δαπάνες του το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη φοιτητική μέριμνα.

Νοε
22

Υψηλοί στόχοι για τα χωριά του Ζαγορίου
Εκτύπωση

Ακόμη πιο υψηλούς στόχους θέτουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ζαγόρι, μετά την ανάδειξη της περιοχής ως αγαπημένου ορεινού προορισμού της χρονιάς, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «Philoxenia» 2011.

Νοε
22

Γερές βάσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας
Εκτύπωση

Ως μία ακόμη αναγνώριση του νομού Ιωαννίνων, ως περιοχή που παρουσιάζει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκλαμβάνονται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου στο πλαίσιο της 27ης Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» που στοχεύει στην ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών της χώρας.

Νοε
22

Αναγκαία η διαμόρφωση ενός ενιαίου φορέα για την πρωτοβάθμια υγείας
Εκτύπωση

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ιατρική κοινότητα σχετικά με την εφαρμογή του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας, καθώς αιτήματα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και τοπικών Ιατρικών Συλλόγων δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Νοε
22

Οι Paguristas καθαρίζουν τις γειτονιές
Εκτύπωση

Δράση ανέλαβαν για μια ακόμη φορά οι Paguristas, που το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στην παιδική χαρά στην περιοχή της Καραβατιάς και ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού και ανάδειξης του χώρου.

Νοε
19

Προτεραιότητα στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης
Εκτύπωση

Στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης, μέσα από τη συνεργασία με Κλινικές και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, επενδύει τα τελευταία χρόνια η Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
19

Αγώνας για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης
Εκτύπωση

Ενάντια στο σημερινό δύσκολο οικονομικό και θεσμικό πλαίσιο αγωνίζεται η διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Σταυρακίου, που τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς έχουν αναπτύξει δομές και δράσεις, για τη διευκόλυνση των κρατουμένων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος