• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
01

Τέλος στη μεταβατική φάση του «Καλλικράτη»
Εκτύπωση

Τέλος στην μεταβατική φάση του «Καλλικράτη» μπαίνει από σήμερα, με την επίσημη μεταφορά στην Αιρετή Περιφέρεια της Ηπείρου και όλων των άλλων Περιφερειών της χώρας, συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών.

Ιουλ
01

Ανταποκρίθηκαν οι μαθητές στο κάλεσμα για επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων
Εκτύπωση

Εκατοντάδες μαθητές από δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια των Ιωαννίνων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας για τη συγκέντρωση σχολικών εγχειριδίων που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν τη νέα σχολική χρονιά ή να ανακυκλωθούν.

Ιουλ
01

Στο νέο Δημαρχείο μετά από... 13 χρόνια
Εκτύπωση

Στο νέο Δημαρχείο μεταφέρονται οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ζίτσας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ορόφου του κτηρίου. Βέβαια πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε περισσότερα από δέκα χρόνια πριν, στην πρώτη θητεία του «Καποδίστρια».

Ιουν
30

Στη σκιά των εξελίξεων η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Στις 8 αύριο το βράδυ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και χωρίς να υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη στο θέμα των μεταγραφών, το οποίο μάλιστα τελευταία παρουσιάζει μια στασιμότητα.

Ιουν
30

Κλείνει «τρύπες» ο Δήμος Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Την συλλογική βούληση και ενεργοποίηση προς την κατεύθυνση του ευπρεπισμού της πόλης αλλά και της τήρησης της ισονομίας μεταξύ όλων των δημοτών, επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος, ώστε να μπορέσει η πόλη να ανταπεξέλθει τους δύσκολους καιρούς και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής.

Ιουν
30

Σε δεύτερη μοίρα τα Πανεπιστήμια της χώρας
Εκτύπωση

Νέες αντιδράσεις αναμένονται από την πλευρά των πρυτανικών Αρχών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας για της αλλαγές που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό διάλογο, στην Σύνοδο των πρυτάνεων που πραγματοποιείται το Σάββατο στο Βόλο.

Ιουν
30

Νέες προτεραιότητες για τη στήριξη της ασημουργίας
Εκτύπωση

Με νέες κατευθύνσεις στο πλαίσιο της οικονομικής συγκυρίας και των προκλήσεων του κλάδου της ασημουργίας κινείται το Σωματείο Ασημουργών Ιωαννίνων μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ιουν
30

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις με αποκλεισμό του λιμανιού
Εκτύπωση

Με τον τρίωρο αποκλεισμό του λιμανιού Ηγουμενίτσας την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζουν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου τις κινητοποιήσεις τους κατά της ιδιωτικοποίησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Ιουν
30

Το δρόμο για ένα θερμό καλοκαίρι άνοιξε η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Εκτύπωση

Μεσούσης της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, των διαδηλώσεων που για δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας, κυρίως όμως τις αποστάσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ψηφίστηκε τελικά νωρίς χθες το απόγευμα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ιουν
29

48 ώρες στους δρόμους για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

Αυστηρό μήνυμα κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της πρόθεσης της κυβέρνησης να επιβάλει νέα σκληρά οικονομικά μέτρα έστειλαν περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι που συμμετείχαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώθηκαν στα Γιάννινα.

Ιουν
29

Ανταλλαγή πληροφοριών για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών
Εκτύπωση

Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών κατατέθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που το περασμένο διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τίτλο «Καλές πρακτικές στους τομείς της Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης».

Ιουν
29

Αντίδοτο στην κρίση η ένταξη παιδικών σταθμών στο ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Αυξημένο ενδιαφέρον δείχνουν πολλές Γιαννιώτικες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής» που επιτρέπει τη συμμετοχή επιπλέον 355 παιδιών σε 14 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος