• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
02

210 κλίνες «χάνουν» τα νοσοκομεία της Ηπείρου
Εκτύπωση

Μείωση των κλινών και συνενώσεις κλινικών φέρνει στο σύνολο των νοσοκομειακών υπηρεσιών της Ηπείρου η πρόταση αναδιάταξης του ΕΣΥ, που παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Ιουλ
02

Απέραντο γεωλογικό πάρκο η Ήπειρος
Εκτύπωση

Η ανάγκη αξιοποίησης των φυσικών και ορυκτών πόρων της Περιφέρειας Ηπείρου αναδείχθηκε στην ημερίδα που πραγματοποίησε η Ελληνική Γεωλογική Εταιρεία και η Περιφερειακή Μονάδα Ηπείρου του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στα Γιάννινα.

Ιουλ
02

Η ιστορία της Ιατρικής μέσα από 20.000 αντικείμενα
Εκτύπωση

Ολόκληρη την ιστορία της ιατρικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μπορεί να γνωρίσει όποιος εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το μοναδικό στην Ελλάδα (λόγω έκτασης) Μουσείο Ιατρικής Ιστορίας που λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας».

Ιουλ
01

ΠΑΣ – Σήμερα η πρώτη προπόνηση και μετά… σκληρή δουλειά
Εκτύπωση

Παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα είναι όπως όλα δείχνουν από τις επόμενες ημέρες ο Αργεντίνος Λεάντρο Μπεσέρα, ο επιτελικός μέσος που απασχόλησε έντονα τους ιθύνοντες της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες.

Ιουλ
01

Στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και Περιβάλλοντος οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και στην ΕΙδική Διαχειριστική Υπηρεσία του ΠΕΠ απευθύνονται οι 375 κάτοικοι της λεωφόρου Κενάν Μεσαρέ, οι οποίοι με τη μορφή έκκλησης ζητούν να ληφθούν επιτέλους ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των ζωών των ίδιων και των παιδιών τους.

Ιουλ
01

Τέλος στη μεταβατική φάση του «Καλλικράτη»
Εκτύπωση

Τέλος στην μεταβατική φάση του «Καλλικράτη» μπαίνει από σήμερα, με την επίσημη μεταφορά στην Αιρετή Περιφέρεια της Ηπείρου και όλων των άλλων Περιφερειών της χώρας, συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών.

Ιουλ
01

Ανταποκρίθηκαν οι μαθητές στο κάλεσμα για επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων
Εκτύπωση

Εκατοντάδες μαθητές από δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια των Ιωαννίνων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας για τη συγκέντρωση σχολικών εγχειριδίων που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν τη νέα σχολική χρονιά ή να ανακυκλωθούν.

Ιουλ
01

Στο νέο Δημαρχείο μετά από... 13 χρόνια
Εκτύπωση

Στο νέο Δημαρχείο μεταφέρονται οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ζίτσας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ορόφου του κτηρίου. Βέβαια πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε περισσότερα από δέκα χρόνια πριν, στην πρώτη θητεία του «Καποδίστρια».

Ιουν
30

Στη σκιά των εξελίξεων η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Στις 8 αύριο το βράδυ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και χωρίς να υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη στο θέμα των μεταγραφών, το οποίο μάλιστα τελευταία παρουσιάζει μια στασιμότητα.

Ιουν
30

Κλείνει «τρύπες» ο Δήμος Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Την συλλογική βούληση και ενεργοποίηση προς την κατεύθυνση του ευπρεπισμού της πόλης αλλά και της τήρησης της ισονομίας μεταξύ όλων των δημοτών, επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος, ώστε να μπορέσει η πόλη να ανταπεξέλθει τους δύσκολους καιρούς και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής.

Ιουν
30

Σε δεύτερη μοίρα τα Πανεπιστήμια της χώρας
Εκτύπωση

Νέες αντιδράσεις αναμένονται από την πλευρά των πρυτανικών Αρχών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας για της αλλαγές που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό διάλογο, στην Σύνοδο των πρυτάνεων που πραγματοποιείται το Σάββατο στο Βόλο.

Ιουν
30

Νέες προτεραιότητες για τη στήριξη της ασημουργίας
Εκτύπωση

Με νέες κατευθύνσεις στο πλαίσιο της οικονομικής συγκυρίας και των προκλήσεων του κλάδου της ασημουργίας κινείται το Σωματείο Ασημουργών Ιωαννίνων μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος