• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
13

Καμία ανοχή σε όσους δεν είναι συνεπείς
Εκτύπωση

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης και δημιουργίας εντυπώσεων, με προφανή σκοπό να αποκομίσουν κάποια πρόσκαιρα μικροπολιτικά και μικροπαραταξιακά οφέλη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή, απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στις παρατάξεις του Γ. Ζάψα και του Σπ. Ριζόπουλου.

Αυγ
13

Στο 16.6% η ανεργία στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Ήταν προφανές το «λάθος» και τα αυθαίρετα συμπεράσματα που εξήγαγε λόγω αυτού, ο Σπ. Ριζόπουλος, που επιτέθηκε για μία ακόμη φορά με ανακοίνωσή του στην περιφερειακή αρχή, με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τα ποσοστά ανεργίας το τελευταίο τρίμηνο.

Αυγ
13

«Στον αέρα» ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό
Εκτύπωση

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού, μέσω της διαδικασίας Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), για το έργο: «Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου».

Αυγ
10

Διήμερο φεστιβάλ στη γέφυρα Πλάκας
Εκτύπωση

Αυλαία σήμερα με τη Γλυκερία

 

Ένα διήμερο μουσικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου και την Κυριακή 11 Αυγούστου με φόντο την υπό αναστήλωση Γεφύρι της Πλάκας, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ του Γεφυριού της Πλάκας», το οποίο καθιέρωσε από το 2017 η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών, με σκοπό την αναστήλωση, διάσωση και προβολή του εμβληματικού ιστορικού μνημείου των Τζουμέρκων.

Αυγ
09

Στο πλευρό της επίσημης αγαπημένης ο ΒΙΚΟΣ
Εκτύπωση

Υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο της Κίνας η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων - Κων. Σεπετάς: «Οι μεγάλες νίκες είναι στη φύση μας»

 

Αυγ
09

Δραπέτης από το 2012, ο δράστης της ληστείας!
Εκτύπωση

Από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας εντοπίστηκε ο ένας ληστής της Πάργας και συνελήφθη

Από το 2012, αναζητούνταν ο 35χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Πρέβεζα και ομολόγησε, ότι συμμετείχε στη ληστεία του τραπεζικού υποκαταστήματος της Πάργας, το πρωί της Δευτέρας με λεία 23.000 ευρώ.

Αυγ
09

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Ξεκίνησαν οι κόντρες πριν τη νέα δημοτική περίοδο
Εκτύπωση

«Μετεκλογική φιέστα» χαρακτηρίζει ο Β. Γαρδίκος τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

 

Την απόφαση της παράταξης να μη μετέχει στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της πενταετίας στο δήμο Ζίτσας, ανακοίνωσε η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Β. Γαρδίκο. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «μετεκλογική φιέστα» κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, που ορίζει σαφώς, ότι η συνεδρίαση λογοδοσίας πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Αυγ
09

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Αυξητική τάση στους τακτικούς ελέγχους των Ι.Χ
Εκτύπωση

Αυξητικούς ρυθμούς παρουσιάζει η προσέλευση ιδιοκτητών Ι.Χ στα συνεργεία τον τελευταίο χρόνο για τον περιοδικό έλεγχο, τα σέρβις αλλά και ένα γρήγορο έλεγχο ενόψει ενός μακρινού ταξιδιού.

Αυγ
09

«Προτεραιότητες η Παιδεία και η Υγεία για την κυβέρνηση»
Εκτύπωση

Την πρώτη της ομιλία στη Βουλή πραγματοποίησε η Μαρία Κεφάλα για το διυπουργικό νομοσχέδιο

 

Για το διυπουργικό νομοσχέδιο μίλησε στην πρώτη της ομιλία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ Μαρία Κεφάλα.

Αυγ
09

Μισάνοιχτο παράθυρο για συνεργασία
Εκτύπωση

Όρους θέτει η «Ενότητα Πολιτών» για να συμμετέχει στη συγκρότηση δημιουργικής πλειοψηφίας - Διακυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση και συνέχιση (άρα και αποδοχή) του έργου της

 

Ένα μισάνοιχτο παράθυρο για την επίτευξη μίας προγραμματικής σύγκλισης και συμφωνίας συνεργασίας στη νέα δημοτική περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου αφήνει η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», απαντώντας στην επιστολή του Μ. Ελισάφ και της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» που περιλαμβάνει ένα πλαίσιο προγραμματικών θέσεων ως βάση για την πιθανή συνεργασία.

Αυγ
08

ΠΕΔΜΕΔΕ - Προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη και στο Ελεγκτικό για τα LED
Εκτύπωση

Η Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών ζητά την εκ νέου δημοπράτηση του έργου

 

Για «αβλεψία» έκανε λόγο σε χθεσινές του δηλώσεις στο ITV, ο πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), Γ. Ντάτσης, με αφορμή την προσφυγή της Ένωσης για τον διαγωνισμό του δήμου Ιωαννιτών, για 2700 φωτιστικά σώματα LED.

Αυγ
08

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Συνεχίζει απρόσκοπτα το πρόγραμμα ανακύκλωσης
Εκτύπωση

103.000 ευρώ σε τρόφιμα αγοράστηκαν για τα συσσίτια των Ενοριών και το Γηροκομείο, από την ανακύκλωση 3,5 εκ. πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος