• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
20

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρωτοπορεί και βραβεύεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Η Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης, βραβεύτηκε ως το κορυφαίο έργο στη χώρα το 2018 – Η αντιπεριφερειάρχης, Τ. Καλογιάννη, παρέλαβε το βραβείο στο 3ο Συνέδριο Μεταφορών και Υποδομών

Με τη «σφραγίδα» της Πολιτείας πλέον, η Περιφέρεια Ηπείρου, μπορεί και επίσημα να αποδεικνύει την τεράστια και σημαντική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ιουν
20

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - 1,8 εκ. ευρώ για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας
Εκτύπωση

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου, γίνεται από τη Διοίκηση, η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τέσσερα νέα έργα – Προχωρά η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των χειρουργείων και της ΜΕΘ

Σημαντικά έργα που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας των ασθενών, αλλά και σε ουσιαστικές και αναγκαίες αλλαγές στο νοσοκομείο, προχωρά με ταχείς ρυθμούς η Διοίκηση του «Χατζηκώστα».

Ιουν
19

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Από τον Οκτώβριο η συλλογή των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων
Εκτύπωση

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινά η συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που έχουν συγκεντρώσει οι αγρότες – παραγωγοί σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας Φραντσέσκα Υδραίου που επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Δήμο Ζίτσας και συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων ( Δήμοι, αμπελοκαλλιεργητές, καταστήματα, οινοποιεία).

Ιουν
19

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - Στο προσκήνιο οι χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών
Εκτύπωση

Στα Γιάννενα βρέθηκε χθες ο Κ. Γαβρόγλου, που αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στον χώρο της εκπαίδευσης

 

Οι χιλιάδες προσλήψεις στην εκπαίδευση και το κατά πόσο αυτές έχουν έντονο προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Παιδεία, αποτέλεσαν χθες, αντικείμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Ιουν
19

ΔΕΥΑΙ - Διαξιφισμοί για τη θέση του Γενικού Διευθυντή
Εκτύπωση

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Σωματείου Προσωπικού της Επιχείρησης – «Σκληρή» απάντηση της ΔΕΥΑΙ

 

Μια νέα «αντιπαράθεση» ανάμεσε στο Σωματείο Προσωπικού της ΔΕΥΑΙ και της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων, ξέσπασε χθες, όταν το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση την πλήρωση τους θέσης του Γενικού Διευθυντή.

Ιουν
19

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Αρχίζουν οι συζητήσεις για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο
Εκτύπωση

Και ανακοίνωση της παράταξης για το θέμα που προέκυψε με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΙ

 

Τη δεύτερη συνεδρίασή της μετά τις εκλογές, πραγματοποίησε η δημοτική ομάδα της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ιουν
19

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Με ανανεωμένα ψηφοδέλτια και στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Κ. Τασούλας, Στ. Καλογιάννης, Γ. Αμυράς, Κ. Δαρδαμάνης και Μ. Τσολάκη, Μ. Κεφάλα και Σ. Τζαρούχη, οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Ιωαννίνων – Ποιοι και ποιες στελεχώνουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια σε Άρτα, Θεσπρωτία και Πρέβεζα

 

Και με τη «σφραγίδα» της Νέας Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στην Ήπειρο, «ρίχνονται» πλέον στη «μάχη» των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ιουν
19

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Ζήτησε ισχυρή εντολή για μια νέα αρχή για την Ελλάδα
Εκτύπωση

Σε Μέτσοβο, Γιάννενα και Άρτα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας – Ιδιαίτερες αναφορές από τον Κ. Μητσοτάκη στην ανάπτυξη του Μετσόβου, στους Ηπειρώτες ευεργέτες, αλλά και στην στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής

 

«Ύστερα από μια δεκαετία κρίσης ξημερώνει για την πατρίδα μας μια καλύτερη μέρα» ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέτσοβο, όπου και έκανε την πρώτη στάση της περιοδείας στην Ήπειρο.

Ιουν
14

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Στήριξη στους δασεργάτες για το θέμα με τους στύλους της ΔΕΗ
Εκτύπωση

Στην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος στήριξης των δασεργατών και συνεταιρισμών του Ζαγορίου για το πρόβλημα που προέκυψε με την απορρόφηση από τη ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) των ξύλινων στύλων που παράγονται από τα δάση της περιοχής, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγορίου στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίασή του την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Ιουν
14

Ημέρα τιμής για τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη
Εκτύπωση

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και το Διεθνή Οργανισμό μετάγγισης Αίματος.

Ιουν
14

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί για το «λουκέτο» στο Στρατοδικείο
Εκτύπωση

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Στρατοδικείο, έλαβε χώρα χθες το πρωί, με τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου και την συμπαράσταση της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών

Μια ουσιαστική κινητοποίηση έγινε χθες το πρωί, μπροστά από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να βάλουν «λουκέτο» στο Στρατοδικείο, το Ναυτοδικείο και το Αεροδικείο Ιωαννίνων.

Ιουν
14

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στο «κάδρο» το ωράριο παραλαβής ανακυκλώσιμων υλικών
Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος, Θ. Μπέγκας, ζητά με επιστολή του από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, να μην αλλάξει το ωράριο παραλαβής

Επιστολή με την οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την, εντελώς αιφνιδιαστική και χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προηγούμενη ενημέρωση, απόφαση της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. να αλλάξει το ωράριο παραλαβής ανακυκλώσιμων υλικών έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος