• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Φεβ
18

Χιλιάδες Βλάχοι στην κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Εκτύπωση

Περισσότεροι από 1700 χορεύτριες και χορευτές όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου και μάγεψαν το κοινό με τις ικανότητες του

Φεβ
14

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - Βολές για παιδεία, υγεία και οικονομία
Εκτύπωση

Από τα Γιάννενα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απεύθυνε πρόσκληση προς όλα τα κόμματα για κοινή πρόταση νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας – Τι συζήτησε στις συναντήσεις του με τις Πρυτανικές Αρχές και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

 

Πρόσκληση σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε να καταθέσουν κοινή πρόταση νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ανακοίνωσε από τα Γιάννενα, ο Αλέξης Τσίπρας.

Φεβ
14

Οι Ισραηλινοί τουρίστες «αγκαλιάζουν» τα Ιωάννινα
Εκτύπωση

Πολλαπλά τα οφέλη για την πόλη, από τις συναντήσεις που είχε στο Τελ Αβίβ, ο Δήμαρχος,

Μ. Ελισάφ – Στο «κάδρο» η προβολή της πρωτεύουσας της Ηπείρου, αλλά και η απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ ή την Χάιφα – Χ. Θεοχάρης: «Οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να επενδύσουν σε αυτήν»

 

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές τόσο για την προβολή των Ιωαννίνων όσο και για την απευθείας αεροπορική σύνδεση της πόλης με το Ισραήλ, είχε στο Τελ Αβίβ ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Φεβ
13

ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ - Οι Ελληνοεβραίοι στηρίζουν την εξωστρέφεια των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Περίσσευμα συγκίνησης στη συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με Ελληνοεβραίους που έγινε στο Τελ Αβίβ.

 

Ανάμεσά τους και Γιαννιωτοεβραίοι που αγκάλιασαν με θέρμη τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι στο εξής θα αποτελέσουν μόνιμους πρεσβευτές των Ιωαννίνων στην χώρα τους.

Φεβ
13

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - Επί τάπητος η λειτουργία τους, στη συνάντηση Κεραμέως - Πρυτάνεων
Εκτύπωση

Θέματα που αφορούν την Ανώτατη Εκπαίδευση και τη λειτουργία των Πανεπιστημίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, του υφυπουργού Βασίλη Διγαλάκη και του γενικού γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Απόστολου Δημητρόπουλου, με τα μέλη του προεδρείου της συνόδου των πρυτάνεων, Μελέτιο-Αθανάσιο Δημόπουλο, πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Μαρία Νικολαΐδου, πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Φεβ
13

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - Τα οστά 20 ακόμη πεσόντων στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο
Εκτύπωση

Στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων του Έπους του '40 στην Κλεισούρα της Πρεμετής αναπαύονται από χθες τα οστά άλλων 20 πεσόντων.

 

Η επίσημη ταφή τους, μετά από 79 χρόνια, έγινε σε μια απλή, θρησκευτική τελετή, με έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

Φεβ
13

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Η ακύρωση διαγωνισμών οδηγεί σε… αναδιοργάνωση
Εκτύπωση

Η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Δημοτική Αρχή και «Ενότητα Πολιτών», ανέδειξε

την ανάγκη για έναν πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό δήμο - Βολές για τις ακυρώσεις διαγωνισμών από την παράταξη Μπέγκα – Ανταποδίδει τα πυρά και επιρρίπτει ευθύνες η Δημοτική Αρχή

 

Την ανάγκη αναδιοργάνωσης του Δήμου Ιωαννιτών, ώστε να γίνει πιο ευέλικτος και αποτελεσματικός έφερε στο «φως» η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Δημοτική Αρχή και «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», με αφορμή τις νέες ακυρώσεις διαγωνισμών, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Φεβ
12

ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Το υπουργείο Εθν. Άμυνας ανακάλεσε την κατάργησή του
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης να ανακαλέσει την κατάργηση του Στρατοδικείου Ιωαννίνων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φεβ
12

ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα, στα Γιάννενα, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Εκτύπωση

Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία.

 

Ο κ. Τσίπρας, θα φτάσει στα Γιάννενα σήμερα το πρωί και αμέσως θα αναχωρήσει για την Άρτα όπου είναι και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του.

Φεβ
12

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Τα Γιάννενα να ξαναγίνουν ο τόπος των ευεργετών
Εκτύπωση

Με τον Δήμαρχο του Τελ Αβίβ, συναντήθηκε ο Μ. Ελισάφ, που βρίσκεται στο Ισραήλ για την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 – Παρουσίασε το προφίλ της πόλης με εκτενή αναφορά στην ιστορία, στις αναπτυξιακές της δυνατότητες και την δυναμική του πανεπιστημίου

 

Με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ με αφορμή την 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market - Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού) στην οποία μετέχει και ο Δήμος.

Φεβ
12

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ - «Όχι» Μηταράκη στη δημιουργία νέας δομής στα Γιάννενα
Εκτύπωση

176.000 ευρώ από το υπουργείο στον Δήμο Ιωαννιτών ως ανταποδοτικό τέλος για τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας

 

Το θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού στα Γιάννενα, φαίνεται πως εξακολουθεί να απασχολεί τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, αρκετές ημέρες μετά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Φεβ
12

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με «όπλο» την εξωστρέφεια το νέο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης
Εκτύπωση

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν το Ίδρυμα, μίλησε ο Πρύτανης, Τρ. Αλμπάνης, στο Ioannina TV

 

Σε μια νέα πορεία ετοιμάζεται να βαδίσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τα επόμενα χρόνια, όπως έκανε γνωστό χθες, ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, με δηλώσεις του στο Ioannina TV.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος