• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
20

Κερδίζουν το στοίχημα του τουρισμού τα Σύβοτα
Εκτύπωση

Το στοίχημα του τουρισμού φαίνεται πως κερδίζουν φέτος και εν μέσω κρίσης τα Σύβοτα Θεσπρωτίας όπου η πληρότητα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο αγγίζει το 90%.

Ιουλ
20

Ούτε βήμα πίσω από τους ιδιοκτήτες ταξί
Εκτύπωση

 

Σε μία ακόμη δυναμική κινητοποίηση προχώρησαν το πρωί της Τρίτης οι ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ήπειρο που για μισή περίπου ώρα απέκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ιουλ
20

Στην αντεπίθεση ο Γ. Εμμανουηλίδης
Εκτύπωση

Ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια των τελευταίων ετών βιώνουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, εξαιτίας των προβλημάτων ύδρευσης των τελευταίων εβδομάδων.

Ιουλ
19

ΠΑΣ - Ψάχνει και πάλι για παίκτες στην Αλβανία
Εκτύπωση

Το βλέμμα στην αγορά της γειτονικής Αλβανίας στρέφουν και πάλι οι ιθύνοντες του ΠΑΣ προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες που τους ενδιαφέρουν και από τη στιγμή που δεν κατάφερε η ομάδα να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική.

Ιουλ
19

Από επιτυχία σε επιτυχία η Θηροφυλακή της Ηπείρου
Εκτύπωση

Ένα ακόμη πλήγμα στα φαινόμενα λαθροθηρίας, που πλήττουν και το Νομό Ιωαννίνων, πέτυχε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου με τη σύλληψη ενός 50χρονου λαθροθήρα την περασμένη Κυριακή.

Ιουλ
19

Και πάλι στο προσκήνιο οι νέοι κόμβοι στην Εγνατία Οδό
Εκτύπωση

Εναλλακτικές λύσεις για την επέκταση των κόμβων ή την βελτίωση υφιστάμενων συνδέσεων της Εγνατίας Οδού με την πόλη των Ιωαννίνων, εξετάζει η Διοίκηση της Εγνατίας Οδού Α.Ε. σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Ιουλ
19

«Χειρόφρενο» με προβλήματα και μεγάλη ταλαιπωρία
Εκτύπωση

Στους δρόμους βγήκαν και οι ιδιοκτήτες ταξί στα Γιάννινα, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας του κλάδου ενάντια στην απελευθέρωση του επαγγέλματος που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών.

Ιουλ
19

Πλούσιο θέαμα προσέφερε το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης
Εκτύπωση

Έναν εντυπωσιακό αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού προσέφεραν σε εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα μέλη της ΕΛΕΤΑ Ιωαννίνων, που διοργάνωσαν με επιτυχία το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, AUTOTest IKTEO Βουνοπλαγιάς.

Ιουλ
19

Συμπόσιο γλυπτικής στο Ελληνικό
Εκτύπωση

Με  τη συμμετοχή επτά γλυπτών και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Θεόδωρου Παπαγιάννη στο Ελληνικό (Λοζέτσι) των Κατσανοχωρίων  Συμπόσιο Γλυπτικής. Θα διαρκέσει από 20 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου.

Ιουλ
16

Έπιασαν τόπο τα ευρωπαϊκά κονδύλια στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Θετικό αντίκτυπο είχε η επίσκεψη στην Ήπειρο και η ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων με τους τοπικούς φορείς, στους ξένους Ευρωβουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής που βρέθηκαν στα Γιάννινα χθες.

Ιουλ
16

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις με μπάλα συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έκλεισε πέντε ημέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ιουλ
16

Μειωμένη αστυνόμευση, περισσότερα τροχαία
Εκτύπωση

Μόνο ικανοποιητική δεν είναι η απόδοση των τμημάτων Τροχαίας της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, σύμφωνα με έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης που χθες είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις περιοχές εκείνες που έχουν πρόβλημα ατυχημάτων και αρκετών θυμάτων στην άσφαλτο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος