Μαρ
25

Συντονισμός και συνεργασία για καλύτερα αποτελέσματα
Εκτύπωση

Εθελοντικές οργανώσεις από ολόκληρη την Ήπειρο παραβρέθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου στα Γιάννινα, με στόχο τον συντονισμό του εθελοντικού κινήματος στην περιοχή.

Μαρ
24

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν!
Εκτύπωση

Με μικρές προσδοκίες για το ζήτημα των πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ, η σύσκεψη των επικεφαλής όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, που συμφωνήθηκε λίγο πριν την λήξη των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το πρώην Δημαρχείο Παμβώτιδας το βράδυ της Τρίτης.

Μαρ
24

Στα χαρακώματα εκπαιδευτικοί και Υπουργείο Παιδείας
Εκτύπωση

Νέα διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών στα σχολεία.

Μαρ
24

Θα μιλήσουν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Να μετριάσουν τον εκνευρισμό που ήταν έντονος αμέσως μετά το παιχνίδι της Δευτέρας, προσπάθησαν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχαν την Τρίτη. 

Μαρ
24

Στο πλευρό των Περιφερειαρχών ο Κάρολος Παπούλιας
Εκτύπωση

Τα προβλήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης εξέθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας που συναντήθηκαν χθες μαζί του στην Αθήνα.

Μαρ
24

Ψαρεύουν στην Παμβώτιδα με... Βασιλικό Διάταγμα
Εκτύπωση

Ένα Βασιλικό Διάταγμα που φέρει την υπογραφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το 1972 διέπει τον τρόπο άσκησης της αλιείας στην λίμνη Παμβώτιδα!

Μαρ
24

Ζητούμενο η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας
Εκτύπωση

Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή στη χθεσινή πανγιαννιώτικη απεργία με κύρια αιτήματα των εργαζομένων την κατάργηση των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης και την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας.

Μαρ
23

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τους συμβασιούχους
Εκτύπωση

Ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» άρχισε με αφορμή την απόφαση του Δήμου να πραγματοποιήσει την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχείο στον Κατσικά.

Μαρ
23

Καρκινοβατεί και ο Ε-65
Εκτύπωση

Στην πιο κρίσιμη καμπή τους βρίσκονται δύο από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που σήμερα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, η Ιόνια Οδός και ο Άξονας Ε65.

Μαρ
23

Οι μαθητές συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού
Εκτύπωση

Εκατοντάδες μαθητές συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε χθες το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Μαρ
23

Στήριγμα στο ΚΕΘΕΑ από φορείς
Εκτύπωση

Όλο και περισσότεροι φορείς συντάσσονται στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες για την παραχώρηση συγκεκριμένων υποδομών για τη δημιουργία θεραπευτικής κοινότητας διαμονής.

Μαρ
23

Στόχος η εξάρθρωση του κυκλώματος αρχαιοκάπηλων
Εκτύπωση

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα των κλεμμένων εικόνων που εδώ και αρκετές ημέρες εντοπίστηκαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν σε γνωστή πινακοθήκη του Λονδίνου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος