• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
03

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στόχος να παραμείνει το κορυφαίο όργανο λήψης αποφάσεων
Εκτύπωση

Με την ανάδειξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ως νέου Προέδρου του Σώματος, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση – Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι εξελέγησαν μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Με την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής άνοιξε, το πρωί της Κυριακής, η νέα δημοτική περίοδος στο Δήμο Ιωαννιτών.

Αυγ
31

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - Συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης
Εκτύπωση

Ορκίστηκε χθες ο νέος Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο – Ποιες οι δεσμεύσεις του Μωυσή Ελισάφ για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ορκωμοσία του Δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ, των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων καθώς και των συμβούλων των Κοινοτήτων.

Αυγ
31

Ξεκινά η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ
Εκτύπωση

Έως 30% χαμηλότερος, σε σχέση με την περσινή βεβαίωση, το φετινό βάρος για τους φορολογούμενους

 

Στους προσωπικούς λογαριασμούς 7,3 εκατομμυρίων φoρολογουμένων στο Taxisnet αναρτούνται σταδιακά από τις 19:00 τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2019, τα οποία ενσωματώνουν μειώσεις επιβαρύνσεων από 10% έως και 30%, ανάλογα με το ύψος της συνολικής ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη.

Αυγ
31

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Ενημέρωση του νέου Δημάρχου, λίγο πριν την ανάληψη καθηκόντων
Εκτύπωση

Με τον απερχόμενο Δήμαρχο, Β. Σπύρου, συναντήθηκε ο Γ. Σουκουβέλος

 

Την τελευταία τους συνάντηση λίγο πριν την «αλλαγή σκυτάλης» στο Δήμο Ζαγορίου είχαν, το πρωί της Παρασκευής, στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους, ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος με τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Σπύρου, παρουσία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ζαγόρι Νέα Εποχή», Γιώργου Τσουμάνη και Γιάννη Τσαπάρη.

Αυγ
31

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Πυλώνας ανάπτυξης η Αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση

Με τους Αλ. Καχριμάνη και Μ. Ελισάφ, συναντήθηκε στα Γιάννενα, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Μ. Σταυριανουδάκης

 

Στο προσκήνιο εξακολουθεί να έχει, το υπουργείο Εσωτερικών, μείζονα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αυγ
31

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - «Δουλειά, ορθή διαχείριση και διαφάνεια», ζήτησε ο Μ. Πλιάκος
Εκτύπωση

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

 

Με τη δέουσα επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου, των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων.

Αυγ
31

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Διαφάνεια και αμεσότητα για την ανάπτυξη του τόπου
Εκτύπωση

Σε πολύ καλό κλίμα και με ευχές για το μέλλον της Ηπείρου η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου – Αλ. Καχριμάνης: «Δεν θα κάνουμε πίσω για κανένα θέμα που αφορά την ανάπτυξη του τόπου»

 

Σε πολύ καλό κλίμα και με ευχές από όλες τις πλευρές για την ανάπτυξη της Ηπείρου και το μέλλον του τόπου, έγινε χθες το πρωί, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, η θητεία του οποίου ξεκινά αύριο Κυριακή.

Αυγ
31

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 47 νέοι υπάλληλοι
Εκτύπωση

Στο δυναμικό του Δήμου Ιωαννιτών εντάχτηκαν και επίσημα από χθες οι 47 νέοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας οι οποίοι προσελήφθησαν μέσω του διαγωνισμού 3Κ/2018.

Αυγ
30

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ - Κορυφαία προτεραιότητα η αύξηση της απασχόλησης
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις 50 νέων εργαζόμενων στην εταιρεία – Μ. Παναγιωτάκης: «Η αύξηση της απασχόλησης είναι στο top 10 μιας λίστας πραγμάτων που θα ήθελε να κάνει μια εταιρεία»

 

Συνεχής είναι η ανοδική πορεία της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στον συγκεκριμένο χώρο, ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο και επιτυχημένο σχεδιασμό.

Αυγ
30

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης του οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Αποφασίστηκε και η προμήθεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με πλωτές μετακινούμενες εξέδρες εκκίνησης των σκαφών, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων

 

Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης ζημιών και άρσης επικινδυνότητας σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου, κυρίως σε ορεινές περιοχές, έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αυγ
30

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ορκίζεται το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Την Κυριακή η εκλογή του νέου Προεδρείου του Σώματος και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής

 

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με τη νέα του σύνθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί.

Αυγ
30

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών και… νέο ξεκίνημα
Εκτύπωση

Ορκίστηκε την Τετάρτη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος, Κώστας Καψάλης

 

Σε ευχάριστο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η ορκωμοσία του Δημάρχου Πωγωνίου, Κωνσταντίνου Καψάλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβούλων των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πωγωνίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος