• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
10

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Στο επίκεντρο το πρόβλημα στέγασης του σχολείου
Εκτύπωση

Σε αντιπαράθεση η Δημοτική Αρχή με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές για το ενδεχόμενο μεταστέγασης του σχολείου

 

Το ενδεχόμενο μεταστέγασης του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων, ήρθε στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, με ένα «μπαράζ» ανακοινώσεων, από εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φυσικά από τη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων.

Δεκ
10

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Παρεμβάσεις ουσίας στην Λαϊκή Αγορά
Εκτύπωση

Και «προσφορά αγάπης» για την ενίσχυση της Μονής Δουραχάνης, από την Κοινότητα Ιωαννίνων και τους παραγωγούς της Λαϊκής

 

Φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και άλλα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «προσφοράς αγάπης» που οργάνωσε η Κοινότητα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους παραγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αγίας Μαρίνας για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης.

Δεκ
10

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Πολιτικοί διαξιφισμοί για την Πολιτική Προστασία
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Πολιτικούς… διαξιφισμούς έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αναφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου για την Πολιτική Προστασία στο Δήμο Ιωαννιτών, Γ. Λώλη, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο Πολιτικής Προστασίας, το οποίο να παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δεκ
10

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μήνυμα σε υψηλούς τόνους από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς
Εκτύπωση

Ένα μήνυμα σε υψηλούς τόνους και ιδιαίτερα ξεκάθαρο για τη στάση της Ελλάδας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις έστειλε από τα Γιάννενα, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Κων. Φλώρος, από το Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Δεκ
10

ΗΠΕΙΡΟΣ - «Αιχμή του δόρατος» η πολιτιστική μας κληρονομιά
Εκτύπωση

Η Περιφέρεια με την ένταξη έργων στο Leader, αναδεικνύει τον πολιτισμό, αλλά και την φυσική μας κληρονομιά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες – Προχωρούν 48 νέα έργα, μέσω του ΠΑΑ, συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ

 

Είκοσι οκτώ έργα εντάσσονται στο Τοπικό Πρόγραμμα Leader της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Ηπείρου» για τις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των 28 έργων ανέρχεται σε 2.006.260 ευρώ (συνολικής δημόσιας δαπάνης 1,05 εκ. ευρώ).

Δεκ
07

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Τεχνικό πρόγραμμα έργων με ιεράρχηση αναγκών
Εκτύπωση

«Πράσινο φως» από την Επιτροπή Διαβούλευσης, στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό - Το πρόγραμμα κατανέμεται στις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, στα έργα που βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης και σε νέα έργα που θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους εντός του 2020

 

 

Το «πράσινο φως» της Επιτροπής Διαβούλευσης που συνήλθε το βράδυ της Πέμπτης, πήραν το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος έργων και το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2020.

Δεκ
07

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Την Τετάρτη η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία
Εκτύπωση

Με την φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του δέντρου ξεκινούν και επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ιωαννιτών.

 

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση σε όλους να είμαστε εκεί, σε μια γιορτή που θα στείλει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας.

Δεκ
07

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Νέα σελίδα στην αποκομιδή των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Δήμος Ιωαννιτών και Σωματείο καφέ – μπαρ και κέντρων διασκέδασης, προχωρούν σε αλλαγή

 

του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων με στόχο την καλύτερη καθαριότητα σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πόλης

Δεκ
05

ΟΑΕΔ - Σήμερα στα Γιάννενα ο Διοικητής, Σπ. Πρωτοψάλτης
Εκτύπωση

Επίσκεψη στα Ιωάννινα θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, σήμερα Πέμπτη.

 

Ο κ. Πρωτοψάλτης θα μεταβεί στις υπηρεσίες του Οργανισμού, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στην Επαγγελματική Σχολή ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ), στο Βρεφονηπιακό Σταθμό ΟΑΕΔ (ΒΝΣ) και στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), για να συναντηθεί και συνομιλήσει με τους επικεφαλής και τους εργαζομένους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν, με στόχο την εξεύρεση λύσεων οι οποίες θα διευκολύνουν περαιτέρω το έργο τους και θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Δεκ
05

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ - Διακρίσεις για τα νέα προϊόντα ΖΑΓΟΡΙ Sparkling
Εκτύπωση

Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του 2019 στην κατηγορία τους απονεμήθηκε στα 2 νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, στο πλαίσιο των βραβεύσεων BEST LAUNCHING 2019 που διοργανώθηκαν από το οικονομικό περιοδικό The Business Review.

Δεκ
05

ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - Η αναστήλωσή της συμβολίζει την ενότητα
Εκτύπωση

«Είναι ένα έργο που συμβολίζει την ενότητα και την κοινή προσπάθεια». Με αυτή την πρόταση ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε χθες σε δήλωσή του, στην αναστήλωση του ιστορικού μνημείου της Γέφυρας Πλάκας.

Δεκ
05

Μείζον ζήτημα οι προκαταλήψεις απέναντι στην αναπηρία
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος εντός του Πανεπιστημίου, για τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν λειτουργικές δυσκολίες στη φοίτηση, λειτουργεί η Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών – Εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία για την ελεύθερη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία

 

Μια εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την συμμετοχή φορέων που υλοποιούν δράσεις σχετικές με τα άτομα με αναπηρίες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος