• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
07

«ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ» - Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, με αισιοδοξία για τη νίκη
Εκτύπωση

Στην τελική ευθεία μπήκε από το μεσημέρι της Κυριακής, η προεκλογική πορεία της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», με την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

 

Η κατάθεση του συνδυασμού, που περιλαμβάνει 32 υποψήφιους και πολλούς ακόμη στις Κοινότητες, έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο, Σπύρο Βασιλείου.

Μαϊ
07

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, η κατάθεση του ψηφοδελτίου
Εκτύπωση

Μετά από μία διαδρομή οκτώ περίπου μηνών η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιό της και οδεύει προς τις εκλογές με αισιοδοξία και πίστη ότι στις 26 Μαΐου θα γίνει μια νέα αρχή.

 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής της παράταξης Μωυσής Ελισάφ, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις Κοινότητες του Δήμου.

Μαϊ
07

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Συνεχίζονται οι περιοδείες, κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο
Εκτύπωση

Από 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 96 υποψήφιους για τα τοπικά συμβούλια απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ιωάννινα 2023 – Το Μέλλον Σήμερα» με επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο την Τατιάνα Καλογιάννη.

 

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της παράταξης κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την υποψήφια δήμαρχο Τατιάννα Καλογιάννη στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων. Η παράταξη στο μεταξύ και η κα. Καλογιάννη απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να παρευρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΔΕ Παμβώτιδας στον Κατσικά.

Μαϊ
07

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Κατατέθηκε το «ψηφοδέλτιο νίκης και ανανέωσης»
Εκτύπωση

Το πιο ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ιωαννιτών, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα» κατέθεσε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο Θωμάς Μπέγκας.

 

Σε κλίμα γιορτής συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, έφτασε στη 1.00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Μαϊ
07

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες Καχριμάνη
Εκτύπωση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», σήμερα Τρίτη και από τις 6.00 μ.μ. θα επισκεφθεί διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες:

Μαϊ
04

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Αναβάθμιση του οδοφωτισμού με πάνω από 4.700 λαμπτήρες Led
Εκτύπωση

Στην έγκριση της μελέτης ενός σημαντικού έργου με οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πωγωνίου δίνοντας το «πράσινο φως» για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες Led.

Μαϊ
04

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - 235 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Γιάννενα
Εκτύπωση

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται στα Γιάννενα στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Το Εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται με τη συμμετοχή 235 κολυμβητών / τριών συνολικά, από 32 Σωματεία.
Είναι μια σπουδαία διοργάνωση καθώς από τους αγώνες αναμένεται να αναδειχτούν και οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα στους επόμενους αγώνες που επίσης θα γίνουν στα Γιάννενα.

Μαϊ
04

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στα Γιάννενα για ένα τριήμερο, Άραβες τουριστικοί πράκτορες
Εκτύπωση

Ικανοποίηση από την ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα τις ημέρες του Πάσχα

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων την Mideast Travel και την Aegean, υποδέχεται στα Ιωάννινα, δεκαμελή αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τουρισμού Αραβικών χωρών και Τουριστικούς πράκτορες κατά το διάστημα 6-8 Μαΐου σε ταξίδι εξοικείωσης (FamTrip).

Μαϊ
04

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ - «Να μην χαθεί η αναδιάρθρωση του χρέους»
Εκτύπωση

Τα τέσσερα διλήμματα των εκλογών, αλλά και οι 120 δόσεις, τέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών, στα Γιάννενα

«Έχουμε καταφέρει, ίσως δεν το έχουν καταλάβει οι Έλληνες, μια αναδιάρθρωση του χρέους, που για 15 χρόνια είμαστε σε καλύτερη θέση, σε σχέση με τις πληρωμές, από την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία», υπογράμμισε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μαϊ
04

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός, από τον Αλ. Καχριμάνη
Εκτύπωση

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων τον πλήρη συνδυασμό της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

 

Αμέσως μετά ο κ. Καχριμάνης δήλωσε αρχικά τα εξής: «Εύχομαι ο προεκλογικός αγώνας να κινηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα και να απομονωθούν όσοι προσβάλουν τις ηθικές αξίες των Ηπειρωτών και επιχειρούν να μετατρέψουν την αυτοδιοίκηση σε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων».

Μαϊ
04

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρόταση - «ανάσα» για χιλιάδες αγρότες
Εκτύπωση

Για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, στηρίζει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα, ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών τη ρύθμιση των οφειλών των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ

 

 

Υπόμνημα με την πρότασή του για την μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση του προβλήματος των οφειλών των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ, παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στα Ιωάννινα.

Μαϊ
03

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Επισκέψεις στο Νησί και σε Τοπικές Κοινότητες
Εκτύπωση

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» επισκέφθηκε, το Νησί της Παμβώτιδας, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με δημότες και επισκέπτες.

 

Οι επαγγελματίες και οι δημότες αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους σχετικά με την κατάσταση της Λίμνης, αλλά και τη συνολική κατάσταση στο Νησί και στο Δήμο γενικότερα. Η κα. Καλογιάννη και τα στελέχη του ψηφοδελτίου της παράταξής της, κατάθεσαν τις απόψεις τους και παρέδωσαν το φυλλάδιο με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, στους πολίτες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος