• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
27

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Αρχίζει σήμερα το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης
Εκτύπωση

Ξεκινά σήμερα, στο Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών- Γυναικών.
Συνολικά, 20 ξένες αποστολές βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Ιουν
27

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - «Αιχμή του δόρατος» η αναβάθμιση του οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Προχωρά η διαδικασία για τη βελτίωση του δρόμου Πλαταριά - Σύβοτα, προϋπολογισμού 3,75 εκ. ευρώ – Νέα έργα από την Οικονομική Επιτροπή για τη βελτίωση οδικών και αγροτικών υποδομών

Στην πράξη αποδεικνύεται σε ιδιαίτερα τακτά χρονικά διαστήματα, η συνεχής προσπάθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, για αναβάθμιση του οδικού δικτύου, ένας τομέας στον οποίο, ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, δίνει τεράστια βαρύτητα, έχοντας να παρουσιάσει πλούσιο έργο και πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ιουν
27

ΔΕΥΑΙ - «Μάχη με το χρόνο» για την ορθή λειτουργία του βιολογικού
Εκτύπωση

Τι απαντά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, Θωμάς Μπέγκας, για το θέμα με τα λύματα στο δήμο Ζίτσας

 

Διευκρινίσεις και συγκεκριμένες απαντήσεις για το θέμα με τα λύματα στο δήμο Ζίτσας, αλλά και γενικότερα για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, δίνει με γραπτή του ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ και Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ιουν
27

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Μνημόνιο συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS
Εκτύπωση

Για την υλοποίηση προγράμματος αποϊδρυματοποίησης και ανάπτυξης Δικτύου Αναδοχής

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου και τα Παιδικά Χωριά SOS υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση Προγράμματος με τίτλο «Αποϊδρυματοποίηση σε δομές παιδικής προστασίας - Ανάπτυξη δικτύου αναδοχής στην επικράτεια».

Ιουν
27

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Αφιέρωμα στον performer των κρουστών, Νίκο Τουλιάτο
Εκτύπωση

Μετά την sold out παράσταση, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, η Καλλιτεχνική Κοινότητα «Πράξις» του Νίκου Τουλιάτου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τις «Ηχο-δράσεις» τη μουσική, θεατρική και χορευτική παράσταση - αφιέρωμα στον performer των κρουστών Νίκο Τουλιάτο, σε σκηνοθεσία - δραματουργία Γιώργου Ρούφα.

Ιουν
27

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - Παραχώρηση σχολικών χώρων σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους
Εκτύπωση

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνει τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας τα οποία ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα γυμναστήρια των σχολικών κτιρίων β/θμιας εκπαίδευσης, ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις χρήσης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο γραφείο της Επιτροπής, Αβέρωφ 6, 1ος όροφος, (τηλ. 2651001002-2651001019), από 26 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης από τα αρμόδια Συλλογικά Όργανα του Δήμου Ιωαννιτών.

Ιουν
27

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης, στη Χίο, για τον Ρήγα Φεραίο
Εκτύπωση

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 221 χρόνων από την θανάτωση του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του, που μαρτύρησαν στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, στις 24 Ιουνίου 1798, πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Χίου, τόπο καταγωγής των Ευστράτιου Αργέντη και Αντώνιου Κορωνιού, συμμάρτυρων του Ρήγα.

Ιουν
27

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - 475.000 ευρώ για δρόμους και κοινόχρηστους χώρους στο Πέραμα
Εκτύπωση

Στον αέρα βρίσκεται ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Κατασκευή Εσωτερικής οδοποιίας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων» συνολικού προϋπολογισμού 475.000 ευρώ.

Ιουν
26

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ - Την ενοχή οκτώ κατηγορουμένων, πρότεινε ο Εισαγγελέας
Εκτύπωση

Πρότεινε την ενοχή για κάποιες πράξεις, ενώ για κάποιες άλλες τη μετατροπή της ποινής σε απλή σωματική βλάβη και την παύση τους οριστικά λόγω έλλειψης εγκλήσεως

Ιουν
26

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Ζητά παρέμβαση των αρμόδιων φορέων για τα λύματα
Εκτύπωση

Την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, με μοναδικό στόχο να σταματήσει το γνωστό φαινόμενο με λύματα που ξεχειλίζουν και στη συνέχεια «πέφτουν» σε αρδευτικά κανάλια και από εκεί στον Καλαμά, ζητά με επιτακτικό πλέον τρόπο, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Ιουν
26

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων και περιπολιών που διενεργήσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν, τη Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στον Κατσικά, στο Πέραμα και στην πόλη των Ιωαννίνων, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 19, 18 και 34 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ιουν
26

ΠΡΕΒΕΖΑ - «Χειροπέδες» για κλοπές καλωδίων χαλκού από επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, τρεις περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού από επιχειρήσεις στην περιοχή της Πρέβεζας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος