• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Φεβ
26

Δεν έσωσαν την παρτίδα ούτε οι χειμερινές εκπτώσεις
Εκτύπωση

Πτώση του τζίρου κατά 20% με 40% υπολογίζουν πως υπέστησαν τα εμπορικά καταστήματα των Ιωαννίνων την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, που λήγουν τυπικά την ερχόμενη Δευτέρα.

Φεβ
26

Δίκτυο πεζόδρομων στην καρδιά της πόλης
Εκτύπωση

 

Πρόσω ολοταχώς για τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου πεζόδρομων που θα δώσουν μία διαφορετική όψη στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, έχει βάλει η νέα δημοτική αρχή που εδώ και περίπου δύο μήνες κάνει το δικό της αγώνα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Φεβ
25

Πρόταση για την ενίσχυση των μεταφορικών επιχειρήσεων
Εκτύπωση

Την αποκατάσταση της αρχής της αμοιβαιότητας στο όφελος από την εκμετάλλευση του μεταφορικού έργου μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, ώστε να δοθεί και πάλι η δυνατότητα σε ελληνικές μεταφορικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν επ’ ωφελεία της ελληνικής οικονομίας ζητά το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Φεβ
25

Επιστροφή στην κατάληψη για τους συμβασιούχους της πρώην ΑΔΕΙ
Εκτύπωση

«Κλειστή» θα είναι και  πάλι από σήμερα η πόρτα του Δημαρχιακού μεγάρου των Ιωαννίνων, μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των πρώην εργαζομένων της ΑΔΕΙ να προχωρήσουν σε νέα αποκλεισμό διεκδικώντας την μεταφορά τους στη νέα κοινωφελή επιχείρηση.

Φεβ
25

ΠΑΣ - Σε αναζήτηση της χαμένης ηρεμίας
Εκτύπωση

Τη χαμένη ηρεμία αναζητούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά από τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, που έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν.

Φεβ
25

Ένα ακόμη βήμα για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας
Εκτύπωση

Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας στα μέλη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έγινε μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις πρυτανικές αρχές και το Αστικό ΚΤΕΛ Νομού Ιωαννίνων.

Φεβ
25

Στο... κενό η απόσυρση λόγω κρίσης
Εκτύπωση

Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας, καθώς λιγοστοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Φεβ
25

Πεδίο αντιπαράθεσης τα οικονομικά του Δήμου
Εκτύπωση

 

Πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» αποτελεί η ενημέρωση που έγινε από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά του Δήμου».

Φεβ
22

Η τιμωρία του να είσαι πρώτος και με διαφορά…
Εκτύπωση

Για μία ακόμη φορά βρέθηκε ο ένοχος και ο υπαίτιος όλων των δεινών που έχουν προκληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο διαχρονικά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στον οποίο πέφτει από τη Δευτέρα το ανάθεμα όλων για την απερισκεψία του Φουρτάδο να μην τηρήσει το fair play και να ισοφαρίσει για λογαριασμό του ΠΑΣ τον Παναιτωλικό…

Φεβ
23

Έμειναν με την ελπίδα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Εκτύπωση

 

Πολλά περίμεναν, τίποτε δεν άκουσαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των νοσοκομείων της πόλης, η διοίκηση της ΕΙΝΗ και οι σύλλογοι εργαζομένων των δύο νοσοκομείων της πόλης, από τον Ανδρέα Λοβέρδο, που συναντήθηκε μαζί τους το πρωί της Δευτέρας στα Γιάννινα.

Φεβ
23

Γεμάτες δραστηριότητες οι φετινές Απόκριες
Εκτύπωση

 

Με στόχο την ενεργητική συμμετοχή όλων των Γιαννιωτών, και κυρίως της νέας γενιάς, προγραμματίστηκαν οι εκδηλώσεις «Απόκριες 2011» από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το σύνολο των πολιτιστικών φορέων της περιοχής.

Φεβ
23

Ούτε βήμα πίσω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

 

Την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος