• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
29

Με εμπόδια η τακτοποίηση των αυθαιρέτων
Εκτύπωση

Μαζική ήταν η συμμετοχή των μηχανικών της Ηπείρου και της Λευκάδας στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε χθες το παράρτημα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το ζήτημα των αυθαιρέτων.

Νοε
29

«Κόκκινο πανί» ο προϋπολογισμός του 2012
Εκτύπωση


«Κόκκινο πανί» είναι για τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους ο προϋπολογισμός του 2012, καθώς οδηγεί στην πρώτη απεργιακή κινητοποίηση του φετινού χειμώνα. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προχωρούν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου σε απεργία, καταγγέλλοντας την κυβερνητική πολιτική της εργασιακής εφεδρείας, τα οικονομικά και φορολογικά μέτρα, τις απολύσεις και  την αύξηση της ανεργίας.

Νοε
26

Με έγγραφα απαντά ο Γ. Κρανάς
Εκτύπωση

Μία σειρά αποκαλυπτικών εγγράφων παρουσίασε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Γ. Κρανάς, με τα οποία όχι μόνο απάντησε στις αιτιάσεις της ΠΑΕ και προσωπικά του Γ. Χριστοβασίλη, για τη διένεξη ου υπάρχει, αλλά παράλληλα εξέθεσε την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού τα επιχειρήματά της, αρκετά τουλάχιστον από αυτά που ανακοινώθηκαν την Κυριακή, καταρρίπτονται με τις υπογραφές του ίδιου του προέδρου της!

Νοε
26

Νέοι διαξιφισμοί για τα αιολικά πάρκα
Εκτύπωση

Το αίτημα της αντιπολίτευσης προς τη δημοτική αρχή, να διακόψει κάθε είδους συζητήσεις και δη διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες, που έχουν αναλάβει την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στα όρια του δήμου Ζίτσας, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης.

Νοε
26

Ιδιώτες στη «μάχη» με τα σκουπίδια
Εκτύπωση

Αγώνα δρόμου κάνουν οι φορείς της αυτοδιοίκησης, για να καλύψουν τις αδυναμίες της Πολιτείας, που όχι μόνο δεν διασφαλίζει πόρους και προσωπικό στους Φορείς Διαχείρισης Απορριμμάτων που συστάθηκαν πριν λίγα χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει τις νομικές και θεσμικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Νοε
26

Οι φοιτητές γνωρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Την εμπιστοσύνη τοπικών επιχειρηματιών και νέων της περιοχής κέρδισε η πρωτοβουλία Ημέρα Σταδιοδρομίας που διοργάνωσε χθες η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
26

Πρωτιές για την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Μεταξύ των κορυφαίων Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών της χώρας κατατάσσεται η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Μονάδας Ολικής Ποιότητας αποδεικνύουν πως η βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος των Ιωαννίνων ανήκει στις πληρέστερες και αρτιότερες που υπάρχουν.

Νοε
24

Διακρίσεις με φόντο την αύξηση της επισκεψιμότητας
Εκτύπωση

Ώθηση στην επισκεψιμότητα ευελπιστούν οι επαγγελματίες του τουρισμού να δώσει στο Νομό Ιωαννίνων, αλλά και σε ολόκληρη την Ήπειρο η διάκριση προορισμών της περιοχής, όπως τα Ιωάννινα, το Ζαγόρι και η Λευκάδα, στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Νοε
24

Και με τη βούλα «όχι» στα ασφαλτικά Σαγιάδας
Εκτύπωση

Την ουσιαστική επανεξέταση εναλλακτικών θέσεων για την χωροθέτηση της εγκατάστασης αποθηκευτικών χώρων πετρελαίου, μαζούτ και ασφαλτικών γαλακτωμάτων στην Λωρίδα Σαγιάδας εισηγείται η Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά τον έλεγχο της διαδικασίας για την ουσία και τη νομιμότητά της έκδοσης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Γεωργακοπούλου Μπάστα.

Νοε
24

Απομακρύνθηκαν επικίνδυνα δέντρα από το πάρκο της Κιάφας
Εκτύπωση

Στην υλοτόμηση δένδρων από το πάρκο στην περιοχή της Κιάφας προχώρησε τις τελευταίες ημέρες το Δασαρχείο Ιωαννίνων με γνώμονα την απομάκρυνση των δένδρων που ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια κατοικιών και περαστικών.

Νοε
24

Ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη υπό προϋποθέσεις
Εκτύπωση

Θετικό πρόσημο αναμένεται να έχουν οι περισσότερες επιδράσεις της κατασκευής και λειτουργίας της Ιόνιας οδού, όταν και εάν φυσικά θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του οδικού άξονα.

Νοε
23

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του τουρισμού
Εκτύπωση

Τις δυνάμεις τους ενώνουν όλοι οι δήμοι του νομού Ιωαννίνων προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνεχείς διακρίσεις της ευρύτερης περιοχής στον τομέα του τουρισμού.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος