• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
09

Εκλογές στο Επιμελητήριο με φόντο την κρίση
Εκτύπωση

Σε μία κρίσιμη εποχή για τον επιχειρηματικό κόσμο ολόκληρης της χώρας, αλλά και του Νομού Ιωαννίνων, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Νοε
09

Σύγχρονη «μάστιγα» η κατάχρηση του διαδικτύου
Εκτύπωση

Έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, συνιστά η κακή χρήση ή και η κατάχρηση του διαδικτύου.

Νοε
07

Αγωνία Ντεμόλ για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα βρίσκεται από την Κυριακή ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου, όπου υποδέχεται την Ξάνθη.

Νοε
08

Από μικρή ηλικία στα ναρκωτικά τα ελληνόπουλα
Εκτύπωση

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία έρευνας που καταδεικνύουν πως οι έφηβοι «στρέφονται» ολοένα και περισσότερο προς την χρήση ινδικής κάνναβης.

Νοε
08

Αναστολή συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ για τους ΩΡΛ
Εκτύπωση

Αναπόφευκτη ήταν η απόφαση των ωτορινολαρυγγολόγων ελεύθερων επαγγελματιών των Ιωαννίνων να προχωρήσουν στην αναστολή της σύμβασης με τον ΟΠΑΔ, εξαιτίας των πολύμηνων καθυστερήσεων στην καταβολή των αμοιβών τους από ιατρικές επισκέψεις και πράξεις των ασφαλισμένων του ταμείου.

Νοε
08

Διαδημοτική συνεργασία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών
Εκτύπωση

Στη συντήρηση των δικτύων οπτικών ινών ρίχνει το βάρος των δράσεών της η ομάδα «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.» (CitiesNet), που πρόσφατα πραγματοποίησε συνάντηση στα Γιάννινα.

Νοε
08

Στην αντεπίθεση οι πρώην εργαζόμενοι στη ΣΒΕΚΗ
Εκτύπωση

Με δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και με κατάληψη του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στα Γιάννινα, απειλούν οι πρώην εργαζόμενοι της ΣΒΕΚΗ, μετά την απόφαση του ιδρύματος να καταθέσει αίτηση ανακοπής για τον πίνακα κατάταξης των δανειστών σχετικά με τη διανομή των ποσών από τον πλειστηριασμό της επιχείρησης.

Νοε
08

Διαφορετικές εκτιμήσεις για την πολιτική συνεργασία
Εκτύπωση

Διαφορετικές είναι οι εκτιμήσεις και οι προσεγγίσεις μεταξύ των πολιτών αναφορικά με τη συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων που επιτεύχθηκε την Κυριακή.

Νοε
05

Καίριο πλήγμα σε βάρος του οργανωμένου εγκλήματος
Εκτύπωση

Στην εξάρθρωση ενός κυκλώματος που νομιμοποιούσε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα προχώρησε το τελευταίο 48ωρο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σημειώνοντας μία ακόμη σημαντική επιτυχία.

Νοε
05

Ασύμβατες δραστηριότητες ιχθυοκαλλιέργειες και ασφαλτικά
Εκτύπωση

Ενδιάμεσα από μία απόσταση 100 περίπου μέτρων που χωρίζει δύο ιχθυοκαλλιεργητικές μονάδες, θα διέρχονται τα δεξαμενόπλοια που θα προσεγγίζουν τη μονάδα ασφαλτικών και τις δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου, εφόσον τελικά η εν λόγω μονάδα λειτουργήσει στην προτεινόμενη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας.

Νοε
04

Προς Τρίπολη ο Τσιώλης, ηρεμεί ο Ντεμόλ και ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Αποθήκευση Έστω και διά της τεθλασμένης, η ομάδα του ΠΑΣ λογικά θα ηρεμήσει αναφορικά με την περίπτωση αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας, αφού ο Σ. Τσιώλης, διακαής πόθος της ΠΑΕ και του Γ. Χριστοβασίλη οδεύει προς την Τρίπολη. Παρότι χθες ο κ. Τσιώλης επιχείρησε να ανασκευάσει τις προχθεσινές του δηλώσεις, λέγοντας ότι υπήρξε παρανόηση και πως δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από τον ΠΑΣ, όπως φάνηκε την Τετάρτη, είναι προφανές, ότι θέμα υπήρξε μετά την απομάκρυνση του Καρδιτσιώτη τεχνικού από τον Άρη, όμως τελικά επιλέχθηκε από την ΠΑΕ να μην οδηγηθούν αυτή τη στιγμή στα άκρα οι έτσι κι αλλιώς τεταμένες σχέσεις με τον Ντεμόλ. Άλλωστε, ο Βέλγος τεχνικός έχει στη διάθεσή του αρκετό χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα, να βελτιώσει τις αδυναμίες και τα προβλήματα και να παρουσιάσει ένα νέο σύνολο στο παιχνίδι της 20ης Νοεμβρίου στους Ζωσιμάδες με αντίπαλο την Ξάνθη. 

Νοε
04

Κύριο μέλημα για το δήμο Ιωαννιτών η εξυπηρέτηση του πολίτη
Εκτύπωση

Όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ποιότητα της ζωής του περιλαμβάνονται στην 8η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημοσίου - κοινωνικού τομέα και ιδιωτικών επιχειρήσεων «Polis 2011», που εγκαινιάστηκε χθες και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος