• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
02

Πεδίο αντιπαράθεσης η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ
Εκτύπωση

Έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός κυβέρνησης προκαλεί το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σεπ
02

Μεγάλη πτώση του τζίρου την περίοδο των εκπτώσεων
Εκτύπωση

Τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων τριών ετών σημείωσε ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Σεπ
02

Αγώνας αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά της «Φλόγας»
Εκτύπωση

Ένας μαραθώνιος αγάπης και ελπίδας, για τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες όπως και οι οικογένειές τους, είναι ο αγώνας που θα δώσουν τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.00 στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΣΑΠ.

Σεπ
02

Νέες κινητοποιήσεις προ των πυλών από τους κτηνοτρόφους
Εκτύπωση

Αγωνιστική διάθεση διατηρούν και ενόψει της νέας γαλακτοκομικής σεζόν οι κτηνοτρόφοι, που προγραμματίζουν μέσα στο Σεπτέμβριο συγκεντρώσεις για την οργάνωση του αγροκτηνοτροφικού χώρου στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σεπ
01

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης
Εκτύπωση

Σε... hi tech τροχιά ευελπιστεί να θέσει την ελληνική δικαιοσύνη η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον εξορθολογισμό και τη βελτίωση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Σεπ
01

«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
Εκτύπωση

Στα άκρα τραβούν το σχοινί οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων που πλέον αντιδρούν εντονότατα στην απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23%.

Σεπ
01

Αυξήθηκαν τα θύματα, μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα
Εκτύπωση

Ραγδαία είναι η αύξηση που παρουσιάζει τον μήνα Ιούνιο του 2011 ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στην Ήπειρο σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.

Σεπ
01

Προβληματισμός για τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης
Εκτύπωση

Σχεδόν δέκα ώρες έμεινε χωρίς νερό το μεγαλύτερο τμήμα της Ανατολής από το βράδυ της Τρίτης μέχρι τις 12 περίπου το μεσημέρι της Τετάρτης, εξαιτίας μίας μεγάλης βλάβης σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Ιωαννίνων.

Αυγ
31

Εκλογές τον Οκτώβριο στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων
Εκτύπωση

Τη δικαίωση από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει για την παράταξη που έχει τα ηνία του δήμου από τις αρχές του έτους, ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρ. Γαρνέλης, που μία απόφαση του ΣτΕ τον… στέλνει από το δημαρχείο στο σπίτι του, κρίνοντας άκυρη τη συμμετοχή του συνδυασμού του στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010!

Αυγ
31

«Βουνό» τα προβλήματα από τις ανεξέλεγκτες χωματερές
Εκτύπωση

Συνεχίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση τα προβλήματα σε διάφορες περιοχές του Νομού Ιωαννίνων με τη λειτουργία παράνομων χωματερών, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αποτελούν βραδυφλεγείς βόμβες.

Αυγ
31

Αγώνας για την εξασφάλιση μιας καλής φοιτητικής στέγης
Εκτύπωση

Από το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων, ξεκίνησε η αναζήτηση σπιτιών για τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους.

Αυγ
31

Αναβολή της εξεταστικής περιόδου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Την αναβολή των προγραμματισμένων εξετάσεων από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων αποφάσισε η Σύγκλητος του Ιδρύματος, θεωρώντας ότι ο νέος νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας για ένα δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος