Μαϊ
17

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Ιωάννινα Art Wave Festival
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Κάπου εκεί ανάμεσα στην Άνοιξη που πάντα ονειρευόμαστε και στο Καλοκαίρι που θα έχει ήδη φτάσει, εκεί στο Ιωάννινα Art Wave Festival, μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα (Παρασκευή 6 Ιουλίου) θα’ ναι εύκολο να μοιραστούμε τη φωνή του και να τραγουδήσουμε «Σιγά μη κλάψω. σιγά μη φοβηθώ».

Να υμνήσουμε μαζί με τους Χαΐνηδες (Σάββατο 7 Ιουλίου) τον πιο ευγενή από τους θεούς των μαχών, τον έρωτα, χορεύοντας στο «κι αντέχει τόσα χρόνια αυτό το σ’ αγαπώ» και να ραπάρουμε μαζί μ’ έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ραψωδούς της Hip Hop σκηνής (12oς Πίθηκος - Κυριακή 8 Ιουλίου).

Το Art Wave Festival θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα οπό τις 5 έως τις 9 Ιουλίου από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό φορέα Art Wave.

Πέντε ημέρες camping στο εσωτερικό του πάρκου Πυρσινέλλα γεμάτες από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και επιλεγμένων μουσικών σχημάτων.

Επιπλέον DJs Set, σεμινάρια με θεματικές γύρω από την μουσική και τα εικαστικά, workshops και πολλές ακόμα δράσεις.

Στο κέντρο των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στον Εκθεσιακό χώρο των Αρχείων του Κράτους θα φιλοξενηθεί μεγάλη Έκθεση Εικαστικών με την συμμετοχή Καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ένα κομμάτι της Έκθεσης θα φιλοξενήσει επιλεγμένα έργα φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας. Επιπλέον στα πλαίσια των Εικαστικών δράσεων που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί στο Σπήλαια του Περάματος μια έκθεση Video Art στην οποία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος