Μαϊ
23

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Συνεχίζει με Γιάννη Πετράκη και με αδειοδότηση!
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px}

Το αναμενόμενο και αυτό άλλωστε που επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας, έγινε γνωστό και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο λόγος για τη συνέχιση της συνεργασίας του Γιάννη Πετράκη με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μια συνέχιση που έγινε γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση.

Ο Γ. Χριστοβασίλης, ο γιος του Παναγιώτης, που αναλαμβάνει συνεχώς και περισσότερο ενεργό και διευρυμένο ρόλο στη διοίκηση, ο Δημ. Νιαρχάκος και ο Γ. Πετράκης συναντήθηκαν στην Αθήνα, με αντικείμενο την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της ομάδας.

«Σκοπός είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που εμμέσως οδηγεί σε ένα αρκετά ασφαλές συμπέρασμα που δεν επιδέχεται μάλλον αμφισβήτηση.

Ότι ο Γ. Πετράκης και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στον πάγκο του ΠΑΣ και την επόμενη χρονιά, διαφορετικά δε θα γινόταν καν λόγος για τον σχεδιασμό, πολύ δε περισσότερο για την ολοκλήρωσή του, ένας σχεδιασμός που ήδη προχωρά εδώ και αρκετές ημέρες, όπως έχουμε σημειώσει ξανά.

Έφυγε ο Μανθάτης

Εξάλλου, ο διετής δανεισμός του Γιώργου Μανθάτη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διεκόπη και ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε ορισμένες συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και αυτή που αφορά τον Γιώργο Μανθάτη.

Έτσι, ο Μανθάτης, ο οποίος παραχωρήθηκε στον ΠΑΣ ως δανεικός για δύο έτη το καλοκαίρι του 2017, έμεινε μονάχα μια χρονιά στα Γιάννενα.

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, θα έχει την ευκαιρία να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για το αν αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Και με άδεια ο ΠΑΣ

Τέλος, η χθεσινή, ήταν σημαντική ημέρα για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο φάκελος της ΠΑΕ, όπως και άλλων της Σούπερ Λίγκα, εξετάστηκε σε ακροαματική διαδικασία από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και αργά το απόγευμα η Επιτροπή εξέδωσε την ανακοίνωσή της με την οποία γνωστοποιεί, ότι χορηγεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Αυτό όμως δεν έγινε για όλες τις ομάδες, καθώς δεν αδειοδοτήθηκαν – σε πρώτη φάση και έχουν δικαίωμα έφεσης – οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πλατανιάς και Κασσιόπη.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος