Ιουν
07

ΑΔΕΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο στην Ήπειρο
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ώρα 11:00 π.μ., εκδικάζεται στο Εφετείο Ιωαννίνων η αίτηση ακυρώσεως, κύρια δίκη, διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου, τον οποίο στηρίζει η ΑΔΕΔΥ, κατά του αποκλεισμού του από τις διαδικασίες κρίσεων για θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης, σε εφαρμογή της τροπολογίας Γεροβασίλη.

Σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, υπενθυμίζεται πως στις 13 Μαρτίου, στο ίδιο Εφετείο είχαν κερδηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα και ο συνάδελφος συμμετέχει, πλέον, κανονικά στη διαδικασία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ενόψει της πρώτης κύριας δίκης που γίνεται για την ακύρωση της τροπολογίας Γεροβασίλη διοργανώνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 11.00 ΤΟ ΠΡΩΊ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εφετείο Ιωαννίνων.

«Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση κηρύσσει στάση εργασίας από 10:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών σε όλο το Δημόσιο, στην περιφέρεια Ηπείρου και καλεί όλα τα Νομαρχιακά Τμήματα της Ηπείρου να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της συγκέντρωσης. Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η απεργοκτόνα τροπολογία Γεροβασίλη δεν θα περάσουν», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος