Ιουν
12

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Αλμπάνης και Γεωργίου στον β’ γύρο
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc}

  • Μ. Πασχόπουλος, Σπ. Γεωργάτος και Στ. Νικολόπουλος οι νέοι αντιπρυτάνεις

 

Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς στον πρώτο γύρο, που διεξήχθη χθες, ηλεκτρονικά, κανένας από τους τρεις υποψηφίους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και Γιάννης Γεωργίου θα διεκδικήσουν σήμερα Τρίτη ξανά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των εκλεκτόρων την ανάδειξή τους στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης έλαβε 243 ψήφους, ο Γιάννης Γεωργίου 186 και ο Γιώργος Θυφρονίτης 92 ψήφους.

Η σημερινή δεύτερη εκλογική διαδικασία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επειδή η διαφορά των 57 ψήφων μπορεί να καλυφθεί και επειδή ο τρίτος των υποψηφίων Γ. Θυφρονίτης με ανακοίνωσή του την Κυριακή απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας, με προϋποθέσεις, προς τον Γ. Γεωργίου.

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν στη σημερινή, δεύτερη διαδικασία, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Παράλληλα, χθες, με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας, αντιπρυτάνεις εκλέχτηκαν ο Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Μηνάς Πασχόπουλος, ο Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Σπύρος Γεωργάτος και ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής, Σταύρος Νικολόπουλος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος