Μαρ
03

Με Ντεμόλ στη Σούπερ Λίγκα
Εκτύπωση

Έδωσαν τα χέρια το βράδυ της Τρίτης ο Γ. Χριστοβασίλης και ο Στεφάν Ντεμόλ για να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.
Το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του κ. Χριστοβασίλη στην Αθήνα βρέθηκε ο Βέλγος τεχνικός και ύστερα από συζήτηση  που διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά.
Προς το παρόν βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο άνδρες έδωσαν μόνο τα χέρια και δεν έβαλαν υπογραφές αφού τις λεπτομέρειες του συμβολαίου τις χειρίζονται οι νομικοί της ΠΑΕ από τη μία και ο μάνατζερ του Βέλγου από την άλλη.
Οι υπογραφές θα πέσουν όταν το συμβόλαιο μεταφραστεί στην γαλλική γλώσσα και λάβει πλήρη γνώση ο Ντεμόλ. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την μέχρι σήμερα συνεργασία και έκαναν κάποιες αρχικές συζητήσεις για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της νέας χρονιάς.
Σχετικές ανακοινώσεις δεν υπήρξαν μέχρι χθες το απόγευμα, ίσως όμως να έχουμε δηλώσεις σήμερα από τον προπονητή του ΠΑΣ στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου.
Το σχέδιο για το γήπεδο
στον Μπιτσαξή
Όπως είχε συμφωνηθεί κατά την διάρκεια της παρουσίας του ΓΓΑ στα Γιάννινα το τριήμερο της επετείου απελευθέρωσης, ο Γ. Χριστοβασίλης επισκέφθηκε τον κ. Μπιτσαξή στην Αθήνα και παρουσίασε τα σχέδια της ΠΑΕ για το νέο γήπεδο.
Ο Ευαγγέλου διαιτητής στην Καρδίτσα
Οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Λόγω των καιρικών συνθηκών η προπόνηση έγινε σε πλαστικό χλοοτάπητα, με ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης.
Το παιχνίδι του Σαββάτου θα διευθύνει ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Νακόπουλο και Κουντουρέλη από τον ίδιο σύνδεσμο. Ο Ευαγγέλου είχε διευθύνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Πιερικού που είχε βρει τους Γιαννιώτες νικητές με 3-1.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα της Καρδίτσας με την αλλαγή προπονητή και με τον Βασίλη Παπαχρήστου στον πάγκο της ευελπιστεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτης τεχνικός έχει βρεθεί άλλες τέσσερις φορές αντίπαλος του ΠΑΣ ως προπονητής άλλων ομάδων, δεν έχει κερδίσει καμία φορά, όμως έχει γνωρίσει μία ήττα και έχει φέρει τρεις ισοπαλίες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος