Ιουλ
05

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - Εν αναμονή της παραχώρησης στον Οργανισμό Σπηλαίου
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'}

Ανοικτό παραμένει το ζήτημα της παραχώρησης από το δήμο Ιωαννιτών στον οργανισμό του Σπηλαίου Περάματος του χώρου που βρίσκεται στο Πέραμα και είναι το μεγάλο πάρκο που πρόσφατα αναπλάστηκε και μάλιστα πρόσφατα έγιναν και εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Περάματος.

Ο πρόεδρος του Σπηλαίου υποστήριξε ότι η παραχώρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αλλά εξαιτίας των πολλών θεμάτων που υπήρχαν προς συζήτησης, για το θέμα αναμένεται να παρθεί απόφαση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει μέσα στο μήνα.

Ο Νίκος Σαρακατσάνος, υποστήριξε ότι η παραχώρηση του ζωτικού αυτού χώρου που έχει πολλές δυνατότητες, είναι «πάγιο αίτημα των κατοίκων του Περάματος» προκειμένου στο συγκεκριμένο χώρο που είναι και το λιμανάκι, να διοργανώνονται δράσεις και εκδηλώσεις.

Ερωτηθείς ο κ. Σαρακατσάνος για το εάν υπάρχουν οι δυνατότητες συντήρησης και υποστήριξης από πλευράς προσωπικού αυτού του μεγάλου χώρου, είπε ότι οι συζητήσεις είναι πολλές και είτε θα ελέγχεται ο χώρος από υπαλλήλους του Οργανισμού Σπηλαίου είτε θα δοθεί σε ιδιώτη. «Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση είτε με πρόσληψη προσωπικού από τον Οργανισμό, είτε να γίνει διαγωνισμός και να το πάρει ιδιώτης ώστε να έχουν στην επίβλεψή τους και το χώρο αλλά και τις εγκαταστάσεις» είπε καταλήγοντας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος