Ιουλ
12

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Κόντε
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Ο ΠΑΣ κινείται για την παραμονή του ισπανού σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει

 

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Πέδρο Κόντε με αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Αυτό θα γίνει εάν φυσικά ο ισπανός φορ δεν αποχωρήσει μέχρι τις 31 Αυγούστου ενδεχόμενο πιθανό, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορεί κάποια ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του στον ΠΑΣ και να τον αποκτήσει, εφόσον φυσικά συναινέσει και ο ίδιος.

Το συμβόλαιο του ισπανού λήγει τον Ιούνιο του 2019 και ο ίδιος μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μεταγραφή του από τον Ιανουάριο του νέου έτους, χωρίς καμία δέσμευση απέναντι στην σημερινή του ομάδα.

Ο ισπανός φορ του ΠΑΣ πάντως επιβεβαιώνει στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας, ότι είναι άριστος επαγγελματίας και έχει ξεκινήσει δυναμικά, χωρίς να δείχνει, ότι τον απασχολεί, τουλάχιστον εντός γηπέδου, η περίπτωση της μεταγραφής του.

Πληροφορίες από την ΠΑΕ αναφέρουν, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η μεταγραφή ενός ξένου επιθετικού, που θα ανακοινωθεί όμως τις επόμενες ημέρες αφού ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Πιθανότατα μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ να βρίσκεται στο Καρπενήσι για την προετοιμασία. Εκεί, ο ΠΑΣ θα βρεθεί από την Κυριακή και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Λάρισα την Τρίτη 17 Ιουλίου, με Λαμία την Παρασκευή 20 Ιουλίου και με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Συνέχεια στις προπονήσεις

Με προπονήσεις που περιλαμβάνουν αρκετό τρέξιμο για την απόκτηση φυσικής κατάστασης τις πρωινές ώρες και τακτική στο γήπεδο τα απογεύματα, συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι. Αν και είναι εξαιρετικά πρόωρο να πει κάποιος με βεβαιότητα ποια θα είναι η τακτική και ο αγωνιστικός προσανατολισμός του ΠΑΣ τη φετινή χρονιά, αυτό που φαίνεται από τα πρώτα «διπλά» και τις ασκήσεις που γίνονται στο γήπεδο, είναι πως ο Γ. Πετράκης θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μία ομάδα, που θα έχει την ευχέρεια να περνά γρήγορα από τη φάση της άμυνας, στην επίθεση, δημιουργώντας με όσο γίνεται μεγαλύτερη ευκολία, ευκαιρίες.

Ξεχωριστό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ακολουθούν οι τερματοφύλακες της ομάδας υπό τις οδηγίες του νέου γυμναστή τερματοφυλάκων κ. Πλαβούκου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος