Οκτ
10

ΖΙΤΣΑ - Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τον επικεφαλής της ενιαίας παράταξης
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Ολοκληρώθηκε η πρώτη κοινή συνεδρίαση των παρατάξεων «Αυτοδιοικητική Ενότητα» και «Ριζοσπαστική Ανατροπή»

 

Σε ενωτικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών του Δήμου Ζίτσας, έγινε τη Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, στην Ελεούσα, η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας» και της «Ριζοσπαστικής Ανατροπής», μετά την απόφασή τους για το σχηματισμό ενιαίας παράταξης.

Στη συνέλευση, μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας, μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Βασίλης Γαρδίκος και Μανώλης Ματσάγκας, καλώντας κάθε δημότισσα και δημότη του Δήμου Ζίτσας να συστρατευτούν στον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολίτες του Δήμου που συνεχάρησαν τους επικεφαλής και τα μέλη των δύο παρατάξεων για την απόφασή τους να κινηθούν ενωμένα στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους. Παρούσες και παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες σχεδόν τις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας, πρώην Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Σε κλίμα ομοφωνίας εκλέχτηκε εφταμελής γραμματεία της νέας παράταξης, στην οποία συμμετέχουν οι: Αναστασίου Άγγελος, Βεκρή Δάφνη, Γεωργίου Κώστας, Κάλτσας Μάκης, Μπράγιας Φώτης, Στέφος Θεόδωρος και Τσιόκας Μιχάλης.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή από τη βάση του επικεφαλής της νέας ενιαίας παράταξης, μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστο 30 υπογραφές και να κατατεθούν στην Γραμματεία της παράταξης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος