Νοε
08

ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ - Σήμερα, Πέμπτη, η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Παραδόθηκε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα η σορός του, 10 ημέρες από τον θάνατό του, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μετά και από παρέμβαση του Αλβανού Προέδρου Ιλίρ Μέτα, καθώς επίσης και του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Για να παραλάβουν τη σορό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα μετέβησαν στα Τίρανα ενώ η κηδεία του 35χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 14.00, στο χωριό του στις Βουλιαράτες. Πριν από τρεις ημέρες τελέστηκε στους Βουλιαράτες επιμνημόσυνη δέηση, όπου έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προχώρησε σε καμία επίσημη ενέργεια προκειμένου να παραδοθεί η σορός του 35χρονου νωρίτερα στην οικογένεια.Αναφορικά με την καθυστέρηση παράδοσης της σορού, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι αυτό έγινε προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα επεισόδια. Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει μάλιστα και ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας Α. Λυκουρέζος σημείωσε πως στόχος της οικογένειας είναι να μάθει τι ακριβώς έγινε. «Δεν θα είναι εύκολο το έργο. Πρέπει όμως να δούμε τι έχει γίνει ώστε να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες εκεί που πρέπει».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος