Φεβ
08

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Συνεχίζεται η «επιχείρηση» για να κλείσουν οι λακκούβες
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'}

Με αμείωτο ενδιαφέρον και όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, οι υπάλληλοι του Εργοταξίου του Δήμου Ιωαννιτών, συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να κλείσουν τις δεκάδες λακκούβες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, στους δρόμους της πόλης.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στο Εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών, Δημήτρης Νάστος, όπως είχε αναφέρει και στο δημοτικό συμβούλιο, με το που βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες ξεκίνησε με τα συνεργεία του δήμου να κλείνει τις λακκούβες που άνοιξαν σχεδόν σε όλους τους μεγάλους και τους μικρούς δρόμους της πόλης.

Ρίχνοντας «ψυχρή» άσφαλτο, δηλαδή με ένα υλικό που πέφτει, στεγνώνει και κλείνει αμέσα τη λακκούβα, επιχείρησε να βελτιώσει την εικόνα των δρόμων που σε πολλές περιπτώσεις έμοιαζαν σαν να είχαν «βομβαρδιστεί».

Ερωτηθείς για τη χρονική διάρκεια αυτών των επεμβάσεων, πόσο δηλαδή θα αντέξουν αυτές οι εργασίες μέχρι να ξαναδημιουργηθούν οι λακκούβες, ο κ. Νάστος υποστήριξε ότι οι επεμβάσεις αυτές είναι μικρής πνοής υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνολικών παρεμβάσεων με ασφαλτοστρώσεις.

Ο κ. Νάστος τόνισε ότι πολλές τέτοιες εργολαβίες έχουν καθυστερήσει όχι με υπαιτιότητα της δημοτικής αρχής αλλά εξαιτίας κυρίως των οικονομικών συνθηκών που πήγαν πολλές εργολαβίες πίσω.

Πάντως, ο κ. Νάστος φρόντισε να τονίσει πως τις επόμενες ημέρες περιμένουν και νέα ποσότητα υλικών την οποία θα χρησιμοποιήσουν και πάλι για να επέμβουν σε διάφορες περιοχές της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων για να κλείσουν λακκούβες.

Από την άλλη, ερωτηθείς για το εάν υπήρξαν πολίτες που ζήτησαν να αποζημιωθούν για προβλήματα που προκλήθηκαν στα οχήματά τους, ο κ. Νάστος ανέφερε ότι περίπου δεκαπέντε συμπολίτες ήρθαν σε συνεννόηση με το δήμο και μετά από σχετική βεβαίωση της Τροχαίας αποζημιώθηκαν για ζημίες που προκλήθηκαν στα οχήματά τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος