Φεβ
05

Επιστροφή στις νίκες επιζητά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝ
Εκτύπωση

Έχοντας στο μυαλό τους όχι μόνο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι παίκτες του ΠΑΣ υποδέχονται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι Γιαννιώτες επιζητούν τη νίκη και για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, θέλοντας να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις από την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 105.000 ευρώ.
Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει κανονικά παρουσία των φιλάθλων, αφού η τιμωρία ισχύει για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, εάν φυσικά δεν «πέσει» στο Εφετείο.
Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της και στη συνέχεια ο Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Στεφάν Ντεμόλ συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Σικαλιάς, Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Στάθης, Κειτά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Μπουχάν, Κυριάκος, Βαγγελής, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Φουρτάδο, Σιαλμάς και Μπακαγιόκο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική τις τιμωρίας του.
Στόχος φυσικά της ομάδας είναι η νίκη, ενώ ο Ντεμόλ στις τελευταίες προπονήσεις προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα ότι δεν πρέπει να ασχολούνται με τίποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι των αγώνων.
Ο σημερινός αντίπαλος, τουλάχιστον λόγω της βαθμολογικής του θέσης, φαντάζει εύκολος για τον ΠΑΣ, όμως ο Αγροτικός Αστέρας του Περικλή Αμανατίδη έρχεται στα Γιάννινα για να παίξει χωρίς άγχος και αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.
Πρόκειται άλλωστε για μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία που έχει φέρει και στο παρελθόν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση την τοπική ομάδα.
Εισιτήρια σε σχολεία
Στο μεταξύ, χθες αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ επισκέφθηκε τα 7ο και 17ο Δημοτικά σχολεία προκειμένου να μοιράσει εισιτήρια σε μαθητές για το σημερινό παιχνίδι.
Οι Λάμπρος Βαγγελής και Παύλος Βαρτζιώτης υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας. Τους ποδοσφαιριστές συνόδευαν οι Υπεύθυνοι Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Μ. Πεζοδρόμου και Ν. Ουλάσογλου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος