Ιουν
14

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - Με αισιοδοξία για αύξηση των ποσοστών στις εκλογές
Εκτύπωση

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Θ. Μανταλόβας και ζητά την ψήφο των πολιτών, για μεγάλη τιμή που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος, κάνει λόγο ο Κ. Γάτσιος

 

Σε ετοιμότητα για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, βρίσκεται πλέον και το Κίνημα Αλλαγής, στο νομό Ιωαννίνων, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφίων βουλευτών.

Ήδη, από την Τετάρτη, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν το Κίνημα Αλλαγής και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στις προτάσεις και το πρόγραμμά του, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα ονόματα των υποψηφίων που συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, στα Γιάννενα οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής: Μιχάλης Κασσής, Θανάσης Μανταλόβας, Κώστας Γάτσιος, Σωτήρης Ζαρπαλάς, Μαργαρίτα Ζήκου, Βάνα Μπάρμπα και Κατερίνα Σαραντοπούλου

Χθες, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων Μάριος Βαβάτσικος αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων ενώ ερωτηθείς για τα ποσοστά που θέλει να πετύχει το ΚΙΝΑΛ, είπε ότι επιθυμούν να αυξήσουν το ποσοστό και να επιτύχουν διψήφιο νούμερο.

«Επιτυχία θα είναι να πετύχουμε διψήφιο νούμερο και να επιστρέψουν πολίτες που χρόνια στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και άνηκαν σε αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Στο ερώτημα εάν είναι στον προγραμματισμό να επισκεφθεί εκ’ νέου την πρωτεύουσα της Ηπείρου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, δεν το απέκλεισε λέγοντας ότι μόλις πριν από λίγα 24ωρα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τα ψηφοδέλτια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταρτιστεί το πρόγραμμα των περιοδειών της Φώφης Γεννηματά.

Ο Θ. Μανταλόβας

Εξάλλου, από χθες και μετά την επίσημη ανακοίνωση της λίστας του κόμματος και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο κ. Μανταλόβας ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για 8,5 χρόνια έδωσα έναν καθημερινό αγώνα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ως πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ, για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών για τον προγραμματισμό, προετοιμασία και υλοποίηση του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος έργων που είχε ποτέ ο Δήμος μας, ως αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. Από αύριο θα δώσω ένα δικό μου αγώνα για την επικράτηση των προοδευτικών ιδεών, των πολιτικών που ενώνουν και δεν διχάζουν, των δυνάμεων που έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, στα παιδιά μας. Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου ως υποψηφίου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νομού Ιωαννίνων. Ζητάω να συμπορευτούμε Ξανά Μαζί. Ζητάω τη στήριξή σας σε αυτή τη νέα πορεία».

Ο Κ. Γάτσιος

Επίσης, τιμή αποτελεί για τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα Γάτσιο, η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ιωαννίνων, όπως ο ίδιος επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Γάτσιος τονίζει αρχικά πως «όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι οι επικείμενες εκλογές είναι πραγματικά από τις πιο κρίσιμες στη νεώτερη ελληνική ιστορία. Δεν έχουμε εξέλθει από την περιοχή της κρίσης και δεν έχουμε διασφαλίσει την περαιτέρω πορεία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

Στη συνέχεια επισημαίνει και τα εξής: «Εισήλθα στην ενεργό πολιτική επειδή αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στην πατρίδα, στις δύσκολες στιγμές που περνούσαμε όλοι. Θεωρώ υποχρέωσή μου να λέω πάντα την αλήθεια και να χρησιμοποιώ τις γνώσεις μου στην υπηρεσία της χώρας μου, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας μου, των Γιαννίνων και της Ηπείρου, η ανάπτυξη και η πρόοδος της οποίας δεν μπορεί παρά να είναι στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την πρόοδο όλης της Ελλάδας. Ζητώ την ψήφο των Γιαννιωτών συμπατριωτών μου. Υπόσχομαι να την τιμήσω με την πράξη και τον αγώνα μου».

Ο Σ. Ζαρπαλάς

Τέλος, με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Ζαρπαλάς, κάνει γνωστό πως το πολιτικό γραφείο του, στεγάζεται στην οδό Ναπ. Ζέρβα 2, Α' όροφος Γραφείο 19 και θα λειτουργεί από σήμερα Παρασκευή.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος