Ιουλ
11

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Το νέο BMW 1 στην «Κ. Κατσιούλης Α.Ε.»
Εκτύπωση

Η νέα σειρά 1 της BMW, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στην ελληνική αγορά, παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό των Ιωαννίνων, το βράδυ της Τετάρτης, στην «Κ. Κατσιούλης Α.Ε.».

Η παρουσίαση της νέας «μικρής» BMW, που θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στην Ελλάδα, από τον Σεπτέμβριο σε πολύ καλή τιμή και σε αρκετές εκδόσεις, παρουσιάστηκε αρχικά από τον CEO της BMW Hellas Κρίστιαν Χαρίριαν, ο οποίος μίλησε σους δεκάδες φίλους και πελάτες της οικογένειας Κατσιούλη, που παρέστησαν στην εκδήλωση.

 

Ο κ. Χαρίριαν, μίλησε αμέσως μετά τον κ. Κώστα Κατσιούλη και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην οικογένεια Κατσιούλη και φυσικά στο νέο μοντέλο της βαυρικής αυτοκινητοβιμηχανίας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο product manager της BMW Hellas Νίκος Καψής, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά, ψηφιακά, ενεργειακά και μηχανικά, του νέου αυτοκινήτου.

Ανανεωμένη, με σπορ και χαρακτήρα, πρωτότυπες σχεδιαστικές πινελιές και «φορώντας» ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της συνδεσιμότητας, η BMW Σειρά 1, μαγνητίζει τα βλέμματα όσων την αντικρίζουν.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και το βράδυ της Τετάρτης, με τους παριστάμενους στην εκδήλωση παρουσίασης να μένουν εντυπωσιασμένοι από την κομψότητα, την άνεση και πάνω απ’ όλα την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Τα ακόμη καλύτερα νέα ήρθαν λίγο αργότερα μετά το σύντομο χαιρετισμό του κ. Κατσιούλη, από τους εκπροσώπους της BMW, που ανακοίνωσαν, ότι η νέα Σειρά 1 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε ιδιαίτερα προνομιακά και ελκυστικά πακέτα, με τις καλύτερες δυνατές παροχές.

Η Σειρά 1 της BMW βρίσκεται στα Γιάννενα, τρεις μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της στην αγορά. Η «Κ. Κατσιούλης ΑΕ» θα φιλοξενήσει το αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις της, στο 10ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος