Σεπ
13

ΠΑΣ - Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση
Εκτύπωση

ΠΑΣ - Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι διεθνείς Λίλα, Βίλα και Στρούνα

Η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι το κυρίαρχο ζητούμενο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την ομάδα να υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο τη Δευτέρα στις 19.30 σε ένα παιχνίδι που αναμένεται αμφίρροπο.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίστηκε χθες το πρωί με τον Σ. Παντελίδη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες παικτών, καθώς στην πόλη επέστρεψαν και οι τέσσερις διεθνείς που απουσίαζαν για ένα 10ήμερο με τις εθνικές ομάδες Αλβανίας και Σλοβενίας.
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα την αναμέτρηση, υπολογίζουν και σέβονται τον Ατρόμητο, τονίζουν όμως, ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από το πόσο έτοιμος θα παρουσιαστεί ο ΠΑΣ στον αγωνιστικό χώρο.
Στο μεταξύ, την πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι ομάδων της Σούπερ Λίγκα θα κάνει τη Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες» ο Ιωάννης Καμπαξής, του συνδέσμου Εύβοιας, που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο.
Βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης και Κωσταράς των συνδέσμων Πιερίας και Αιτωλοακαρνανίας αντίστοιχα.
Χωρίς φιλάθλους ο Ατρόμητος
Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του είναι ο Γιώργος Παράσχος, με αποτέλεσμα να υπάρχει πληθώρα επιλογών ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ.
Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου είδε τους διεθνείς της ομάδας να επιστρέφουν την Τετάρτη χωρίς προβλήματα, με τον Παναγιώτη Μπάλλα να είναι η μοναδική και δεδομένη απουσία ενόψει Ηπειρωτών.
Ο Γιώργος Παράσχος δεν προσανατολίζεται στο να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ατρόμητου και τα τελικά του πλάνα θα φανούν από τις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου.
Οι Περιστεριώτες στο μεταξύ δε ζήτησαν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους για τον αγώνα της Δευτέρας, που διεξάγεται σε «απαγορευμένη» ημέρα και ώρα για τη μετακίνηση φιλάθλων και δη οργανωμένη. Από την άλλη πάντως, στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως αναφέρθηκε και στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας της αναμέτρησης, δεν έχουν πρόβλημα και θα διαθέσουν τη Θύρα 7 για φιλάθλους του Ατρομήτου, που θα προσέλθουν ίσως, μεμονωμένα στο γήπεδο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος