Μαϊ
27

Όλα ανοιχτά με Μπακαγιόκο-Σιαλμά
Εκτύπωση

Για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Φώτης Κηπουρός.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που έκανε μία πολύ καλή χρονιά και αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολύ καλής πορείας της ομάδας, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ, αποδεχόμενος την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τη διοίκηση, για έναν ακόμη χρόνο.
Τυπικό φαίνεται πως είναι το θέμα για να υπάρξει η ίδια ακριβώς εξέλιξη και με την περίπτωση του Τάσου Κυριάκου, που έχει αποδεχθεί κατ’ αρχάς την πρόταση του ΠΑΣ και λογικά θα απαντήσει εντός των ημερών θετικά.
Στον αντίποδα αρκετά συγκεχυμένα είναι τα πράγματα αναφορικά με τις περιπτώσεις Μπακαγιόκο και Σιαλμά.
Αμφότεροι επιφυλάσσονται να απαντήσουν θετικά, καθώς ο μεν πρώτος δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε σε οικονομικό επίπεδο, ο δε Σιαλμάς εξετάζει προτάσεις και από άλλες ομάδες.
Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο μίλησε στη Sportday και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είναι δεδομένο ότι θέλω να μείνω», ανέφερε αρχικά ο «Μπάκα» για να προσθέσει στη συνέχεια:
«Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και τα Γιάννενα και προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στη Σούπερ Λίγκα. Ο εκπρόσωπός μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας και θα δούμε το αποτέλεσμα των συζητήσεων. Είναι πάντως, θετικό ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές».
Σε ερώτηση για το πότε θα γίνει γνωστό το μέλλον το ανέφερε: «Αυτή την στιγμή απολαμβάνω τις διακοπές μου και σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου. Είναι ιερές αυτές οι στιγμές για μένα, αφού θέλω να αφιερωθώ στην οικογένειά μου. Τα άλλα τα χειρίζεται ο ατζέντης μου».
Για το πότε θα απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΣ ο Μπακαγιόκο απάντησε: «Κοιτάξτε να δείτε. Πριν απ' όλα αυτά θέλω να συναντηθώ με τον ίδιο τον πρόεδρο και να μιλήσουμε για κάποια θέματα. Απλώς δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αυτό».
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αφρικανός επιθετικός επανέλαβε ξανά την επιθυμία να παραμείνει στα Γιάννενα. «Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΣ και την Ελλάδα. Στη ζωή, όμως, πότε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».
Από την πλευρά του ο Δ. Σιαλμάς μίλησε στο Onsports.gr και αποκάλυψε, ότι εξετάζει κι άλλες προτάσεις.
«Υπάρχουν σχετικές συζητήσεις για ανανέωση, υπάρχουν όμως και προτάσεις από αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω από την δύσκολη χρονιά που πέρασε και μετά θα κάτσω να σκεφτώ το καλύτερο για μένα. Η δική μου επιθυμία είναι να ηρεμίσω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να ξεκουραστώ και μετά να αποφασίσω σε ποιον σύλλογο θέλω να αγωνιστώ. Να κάτσω να ζυγίσω τις προτάσεις και να αποφασίσω, για το τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου. Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι να έχω την υγεία μου και κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να κερδίζω την θέση μου στην ομάδα. Όπως είπα και προηγουμένως, υπάρχουν διάφορες ομάδες και σίγουρα είναι επίσημες οι προτάσεις. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει…».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος