Ιουν
16

Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες στους «Ζωσιμάδες»
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} li.li2 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} ul.ul1 {list-style-type: disc}

Το αργότερο στις αρχές Αυγούστου η ολοκλήρωση των έργων


Με ταχείς ρυθμούς, ώστε όλα να ολοκληρωθούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων ξεκίνησαν τα έργα στους «Ζωσιμάδες», όπως άλλωστε είχε εξαγγείλει ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Τα μηχανήματα του εργολάβου από χθες Πέμπτη, μπήκαν στους «Ζωσιμάδες» και ξεκίνησε η αποξήλωση του χλοοτάπητα.
Όπως αναφέρεται και στην προγραμματική σύμβαση εκτέλεσης του έργου, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και η σπορά του νέου, με όλες τις απαραίτητες εργασίες, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ουσιαστικά υπάρχει ένα διάστημα 50 ημερών, το οποίο θεωρείται υπεραρκετό από τον εργολάβο για να υλοποιήσει το έργο.
Αναφορικά με το είδος και τον τρόπο των εργασιών, αυτές θα περιλαμβάνουν ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα, όπως και του υπεδάφους σε βάθος 50 εκατοστών και την επίστρωσή του με νέα υλικά, όπως και την εγκατάσταση νέου αποστραγγιστικού δικτύου σωληνώσεων.
Το ζητούμενο είναι να είναι όλα έτοιμα στους «Ζωσιμάδες» για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 19/20 Αυγούστου, αλλά αν αυτό δεν συμβεί τότε ενδεχομένως ο ΠΑΣ να αγωνιστεί εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική.
Η υπόθεση του Πισκουλίτσι
Εξάλλου, ως είθισται τέτοια εποχή, τα μεταγραφικά σενάρια… παίρνουν και δίνουν με τις αθλητικές σελίδες, να γράφουν… αυτά που επιθυμούν και αρκετές φορές να μην έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματά τους.
Τέτοια είναι και η περίπτωση του 33χρονου αργεντινού επιθετικού Πισκουλίτσι, πρώην της Ρίβερ Πλέιτ, που αγωνίζεται στην ιταλική Βιτόρια., καθώς ο παίκτης αποκλείεται να απασχολήσει τον ΠΑΣ, όπως γράφτηκε πρόσφατα.
Άλλωστε, ένας παίκτης στην ηλικία των 33 ετών είναι αμφίβολο εάν προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας, όμως ακόμη και αν αυτό γίνει, πολύ δύσκολα ένας τέτοιος παίκτης θα έχει μεταπωλητική αξία.
Τέλος, η αναφορά του Γ. Χριστοβασίλη, ότι ουσιαστικά έχει συμφωνήσει για να έρθει στον ΠΑΣ ένας παίκτης του Ολυμπιακού, και μάλιστα ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός έχει πυροδοτήσει διάφορα σενάρια σχετικά με την ταυτότητα του μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας. Όλα δείχνουν πάντως, πως αυτός είναι ο 21χρονος Κ. Τσιμίκας, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι από τον Ολυμπιακό στην δανέζικη Έρσμπιεργκ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος