Οκτ
11

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Στο προσκήνιο ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων
Εκτύπωση

 

Στο Μέτσοβο, η 3η Συνδιάσκεψη στην Ήπειρο, με ομιλητές τους Λ. Αυγενάκη, Γ. Βρούτση, Μ. Βορίδη και Β. Σπανάκη

 

Το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Συνδιάσκεψη στην Ήπειρο, από τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων το θέμα της συνδιάσκεψης είναι: «Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων» και στόχος είναι η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια «αναζωογόνησης» των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Η συνδιάσκεψη θα αρχίσει στις 5.00 το απόγευμα και θα γίνει στο Μέτσοβο, στην Συνεδριακή Αίθουσα «Αβέρωφ» του ξενοδοχείου «Grand Forest Metsovo».

Την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσουν οι: Κώστας Τασούλας - Βουλευτής Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Καχριμάνης - Περιφερειάρχης Ηπείρου, Κωνσταντίνος Τζαφέας - Δήμαρχος Μετσόβου, καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Στύλιος, Βασίλειος Γιόγιακας και Στέργιος Γιαννάκης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι: Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου - Βρούτσης Ιωάννης, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων - Μάκης Βορίδης, Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αττικής και Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος