Νοε
04

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ - Πειστικό το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την κοινωνική αλληλεγγύη
Εκτύπωση

Την άποψη πως στο 3ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στα Γιάννενα, το κόμμα και ο πρόεδρος του, Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησαν και παρουσίασαν ένα συνεκτικό, πειστικό και απαραίτητο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης που εγγυάται τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων, η ζωή των οποίων χειροτέρεψε δραματικά από τους φόρους, τις αυξήσεις τιμών, και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εξέφρασε ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας.

Σε συνέντευξή του ο κ. Τασούλας, σημείωσε αρχικά πως «οι τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας και της ασφάλισης είναι ένα κρίσιμο τρίπτυχο που μπορεί με αποφασιστικές παρεμβάσεις να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για όσους συμπατριώτες μας βιώνουν το φάσμα της φτώχειας, ενώ η άσκηση μιας φιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής φέρνοντας επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας θα ελευθερώσει σταδιακά τους δεσμώτες της ανέχειας και θα προσφέρει τη μόνη ρεαλιστική απάντηση στο πρόβλημά της που είναι σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης».

Σε μια αποτίμηση των αποτελεσμάτων του συνεδρίου ο κ. Τασούλας πρόσθεσε και τα εξής: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για αποστολή στο σπίτι των φαρμάκων όσων πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, για επέκταση στους 12 μήνες της διάρκειας των επαναλαμβανομένων συνταγών, για προσλήψεις νοσηλευτών, για 13 Υγειονομικές Περιφέρειες και για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού φακέλου ασθενούς ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμο το προφίλ υγείας του καθένα μας. Από εδώ από τα Γιάννενα η ΝΔ απέδειξε πως έχει προετοιμασθεί πολύ συγκροτημένα στο κρίσιμο μέτωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης που ασφαλώς δεν αποτελεί προνομιακό χώρο της Αριστεράς παρά μόνο στα λόγια. Στην πράξη μόνο μία φιλελεύθερη κυβέρνηση μπορεί να είναι επαρκής στην πρόκληση της αντιμετώπισης της φτώχειας, γιατί μόνο μια φιλελεύθερη κυβέρνηση βοηθά την παραγωγή πλούτου μέρος του οποίου θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε μια βιώσιμη κοινωνική πολιτική».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τέλος και σε ότι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση της Νέας Δημοκρατίας, να παραστεί στο 3ο Προσυνέδριο αλλά και στην υποδοχή που έτυχε ο κ. Μητσοτάκης στην Ηγουμενίτσα επισκεπτόμενος το εμπορικό κέντρο της πόλης, ο κ. Τασούλας, σημείωσε πως αυτή υπήρξε πραγματικά εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας τη μεγάλη μεταστροφή του ελληνικού λαού υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, «που εκφράζει πλέον τη μόνο βάσιμη ελπίδα οριστικής εξόδου από την πολυετή κρίση», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος