Δεκ
07

Οι «Ρομαντικοί» από τους Αθεράπευτους
Εκτύπωση

Μια αριστουργηματική έμμετρη νεο-ρομαντική κωμωδία, που υπογράφει ο ιδιοφυής συγγραφέας του Συρανό ντε Μπερζεράκ! Η αναμέτρηση των ρομαντικών ρεμβασμών της νεότητας με το σκληρό κόσμο των συμφερόντων των ενηλίκων…

 

Μια ιστορία, που ξεκινάει σαν ένα δράμα –παρόμοιο με εκείνο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας– και εξελίσσεται, μέσα από διαρκείς όσο και ευρηματικές ανατροπές, σε μια απολαυστική ανατρεπτική κωμωδία, που δείχνει έναν άλλο δρόμο: την ποίηση της πραγματικότητας!

 

 

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): Περσινέ ο Κώστας Μανταντζής, Συλβέτ η Σοφία Στεφανοπούλου, Μπεργκαμέν ο Δημήτρης Παππάς, Πασκινό ο Λευτέρης Βανούσης και Στραφορέλ ο Κυριάκος Μαντζιάρας, καθώς επίσηςένας κηπουρός (Κώστας Καραδένδρος) ξιφομάχοι (Σπύρος Γεροστάθης και Γιώργος Μπολονέζος), «μουσικοί» (Σωτήρης Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Λιόντος και Βύρων Παπαϊωάννου), ένας συμβολαιογράφος (Αστέριος Τουβλατζής) και μερικοί αστοί (Βαγγέλης Παπαγιαννάκης, Εύη Τσαβουρέλου)…

Η σκηνοθεσία και η μουσική είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Γιωργίνας Παπαγεωργίου, βοηθός σκηνοθέτη - σκηνογράφου είναι η Αγγελική Κουτσοθανάση, ενώ στη φωτογράφηση ο Βαγγέλης Παπαγιαννάκης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:30 μ.μ. και κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 8:00 μ.μ., στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (μειωμένο 8 ευρώ). Προπώληση στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης και Χαρτέξ: 6 ευρώ. Τηλέφωνα: 6891981067 και 6981981058.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος