Δεκ
07

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Με… τακτική Λάρισας και απέναντι στη Λαμία
Εκτύπωση

Την τακτική που ακολούθησε στα ματς με τον Άρη, για το Κύπελλο και με τη Λάρισα, για το Πρωτάθλημα, αναμένεται να ακολουθήσει ο προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιάννης Πετράκης και στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία.

Έτσι, δεν αποκλείεται και στο ματς αυτό, ο κ. Πετράκης να χρησιμοποιήσει παίκτες που έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις, όπως ο Αποστολόπουλος στη θέση δεξιού ακραίου αμυντικού, ο Μπέριος στη φυσική του θέση στα στόπερ, αλλά και ο Μπετρά, που όσο αγωνίστηκε στη Λάρισα ήταν πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους.

Ακόμη, φαίνεται πως ο Θέμης Τζημόπουλος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και πάλι στη μεσαία γραμμή, στη θέση στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του και γενικότερα αλλά και τα πρώτα χρόνια στον ΠΑΣ.

Από την άλλη, βαριά ήταν η «καμπάνα» που έφαγε ο Νίκος Καρανίκας για την απευθείας κόκκινη στο παιχνίδι με τον Άρη, αφού τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ. Ο παίκτης του ΠΑΣ που έλειψε από το παιχνίδι με τη Λάρισα, θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια με Λαμία και Ολυμπιακό.

Για τις κίτρινες όμως, έξι στον αριθμό, που δέχθηκαν οι παίκτες του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Άρη, η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή, όπως προβλέπει ο κανονισμός για τις ομάδες που δέχονται περισσότερες από πέντε κίτρινες κάρτες.

Η Λάρισα και το μήνυμα…

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν κλήθηκε καν σε απολογία για το μήνυμα που είχε η εμφάνισή της στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μια απόφαση που ουσιαστικά δικαιώνει την ομάδα του Αλέξη Κούγια και ανοίγει το δρόμο για ανάλογα μηνύματα κοινωνικού ή και πολιτικού χαρακτήρα και από άλλες ομάδες…

Ο κανονισμός επιτάσσει πως για οποιοδήποτε μήνυμα στις εμφανίσεις θα πρέπει να ζητείται άδεια από τη διοργανώτρια αρχή, όμως κάτι τέτοιο δεν εφαρμόστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ και ως εκ τούτου στο εξής, μπορεί κάθε ομάδα να αναγράφει τα δικό της μήνυμα στις εμφανίσεις.

Τα εισιτήρια με Λαμία

Τέλος, σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες και τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Λαμία την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες».

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρασκευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ θα λειτουργήσουν την Κυριακή του αγώνα από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 3VIP, 25 ευρώ.

Θύρες 3-4-6, 20 ευρώ.

Θύρες 9-10, 10 ευρώ.

Παιδικά Θύρες 6-9, 5 ευρώ.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος