Ιαν
04

Πάρτι στον πάγο και επιστροφή με παραμύθια
Εκτύπωση

 

Πολλές εκπλήξεις στα «Ασημένια Χριστούγεννα» κάθε μέρα μέχρι και την αυλαία της Κυριακής

 

Κέφι, παιχνίδι και ψυχαγωγία, πρόσφεραν τα «Ασημένια Χριστούγεννα» κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στους χιλιάδες επισκέπτες τους απ’ όλη την Ελλάδα που περιηγήθηκαν στο γιορτινό θεματικό χωριό του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων.

Οι δράσεις και οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στα «Ασημένια Χριστούγεννα»,για να κρατήσουν ζωντανή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα των γιορτών και αμείωτο το ενδιαφέρον όλων

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ερχόμενων ημερών περιλαμβάνει ένα μεγάλο πάρτι στο παγοδρόμιο των «Ασημένιων Χριστουγέννων» που θα λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη (4/12). Η εκδήλωση θα έχει πολλή μουσική αλλά κι ένα εντυπωσιακό σόου πάνω στον πάγο (ώρα έναρξης 19.00). Η συμμετοχή στο πάρτι είναι δωρεάν!

Παιδικές ταινίες

Συνεχίζονται καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή (7/12) στον κινηματογράφο ODEONτ ου Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων οι μεσημεριανές προβολές διάσημων παιδικών ταινιών κι αγαπημένων γιορτινών φιλμ. Οι ταινίες προβάλλονται από ώρα 12.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο Odeon.gr και στη γραμμή: 14560.

«Αυλαία» με εκπλήξεις

Η «αυλαία» των «Ασημένιων Χριστουγέννων» τέλος θα πέσει επίσημα την ερχόμενη Κυριακή (7/12) κι αυτό θα γίνει με φαντασμαγορικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, το οποίο θα έχει εκπλήξεις (ώρα έναρξης 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες.

Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους!

p.p1 {margin: 5.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} p.p2 {margin: 5.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px 'Times New Roman'}

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www. asimeniaxristougenna.gr.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος