Ιαν
10

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ΤΕΠ
Εκτύπωση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στο νοσοκομείο Φιλιατών, προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία τους

επόμενους μήνες το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα.

Το ΤΕΠ είναι μια σημαντική δομή υγείας που ανήκει στο Νοσοκομείο Φιλιατών και η λειτουργία του επίκειται μετά και την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση προμήθειας και εγκατάστασης του 50% του εξοπλισμού με τις παραλαβές των μηχανημάτων να συνεχίζονται από σήμερα με τα ακτινολογικά εργαστήρια.

Ήδη, όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ιατρικών μηχανημάτων, όπως καρδιολογικών, μόνιτορ, θερμοκοιτίδας, απινιδωτών και εντός του επόμενου δεκαημέρου θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση για τη λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος και του μικροβιολογικού εργαστηρίου.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

«Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα, με την παράλληλη και σταδιακή μεταφορά των ειδικοτήτων του ιατρικού και άλλου προσωπικού, να λειτουργήσουμε σύντομα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που θα κάνει τη διαχείρισή τους με τη δέουσα σοβαρότητα. Μιλάμε για ειδικότητες γενικής ιατρικής, χειρουργών, ακτινολόγων, παιδιάτρων που μπορούν σε εύλογο χρονικό διάστημα να λειτουργούν και να αξιολογούν τα περιστατικά στο ΤΕΠ», σημείωσε ο κ. Δερδεμέζης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος