Φεβ
14

ΑΡΤΑ - 37χρονος τραυμάτισε με όπλο δύο αστυνομικούς και ένα ζευγάρι
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Ο ίδιος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε χθες σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στην Άρτα, το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 37χρονος έβαλε με κυνηγητικό όπλο, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, κατά ενός ζευγαριού Ελλήνων και του ανήλικου παιδιού τους, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ζευγαριού.

Στη συνέχεια προκάλεσε υλικές ζημιές με τη χρήση του όπλου σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Από την άμεση κινητοποίησητων αστυνομικών δυνάμεων εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο, στον Άγιο Δημήτριο Άρτας. Ο 37χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο επανειλημμένα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί και ο δράστης, ο όποιος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διακομίστηκε από το Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Οι λόγοι της διένεξης του 37χρονου με το ζευγάρι διερευνώνται, κλειδί όμως της υπόθεσης φαίνεται πως είναι μία δικαστική απόφαση (ασφαλιστικά μέτρα) την οποία παραβίασε με την προχθεσινή του ενέργεια.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, κάλυκες και το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του, κάλυκες καθώς και το κυνηγητικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος