Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC – Ανταγωνιστική και ικανή για όλα η φετινή ομάδα

Χωρίς κάποιο ροζ φύλλο από τα δύο φιλικά με Ολυμπιακό και ΠΑΟ αντίστοιχα επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ωστόσο είναι σαφές, ότι μέσα από αυτά τα φιλικά ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή της.

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα δε φάνηκε απλώς ανταγωνιστική, αλλά έφτασε μία ανάσα από τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο από τον οποίο ηττήθηκε στο τέλος με 63-61αν και 12’’ πριν τη λήξη βρισκόταν μπροστά με δύο πόντους.

Την επόμενη μέρα, η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 85-69, σε μία αναμέτρηση όμως, στην οποία οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα «έβγαλαν» κούραση από την αναμέτρηση της προηγούμενης ημέρας και φυσικά το πολύωρο ταξίδι.

Το σημαντικό είναι, όπως και στα προηγούμενα φιλικά, ότι η ομάδα του ΠΑΣ έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, με τις παίκτριες να προσαρμόζονται όσο περνά ο καιρός περισσότερο στις απαιτήσεις του προπονητή τους και των παιχνιδιών, αφομοιώνοντας τα συστήματα που θα κληθούν να εφαρμόσουν και στα επίσημα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με ένα ανοιχτό ενδεχόμενο για ένα ακόμη φιλικό το προσεχές σαββατοκύριακο ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης που θα είναι για το κύπελλο στις 10 Οκτωβρίου.

Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πάνθηρες Καβάλας – Άρης σε παιχνίδι νοκ άουτ για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ