Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ – Με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Χρ. Τσιρογιάννης

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς της πόλης, ο Δήμαρχος Αρταίων επισκέφτηκε χθες τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Σφήκα.

Στην επίσκεψη ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Άρτας, Φώτη Χαραλάμπη και συνομίλησαν για μια σειρά θεμάτων.

Ανάμεσα σ’ αυτά, η αναβάθμιση του ΚΥΤ Αράχθου έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Δήμο Αρταίων, η υπογειοποίηση των δικτύων  της ΔΕΔΔΗΕ, η πορεία υλοποίησης των έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, η επανασύνδεση ρεύματος σε άπορες οικογένειες, η μετακίνηση των μετασχηματιστών  από τα Ψαροπλιά και την λαϊκή αγορά, η διαδικασία  κοστολόγησης των έργων για τις επεκτάσεις του δικτύου ηλεκτροφωτισμού (για τον Δήμο, για τους αγρότες και τις επιχειρήσεις) και η ανάγκη να ενημερώνονται οι δημότες έγκαιρα για τις διακοπές ρεύματος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ, για την άριστη συνεργασία που έχουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύτηκαν από κοινού, για την δρομολόγηση των ανωτέρω ζητημάτων που αποτελούν κοινούς  στόχους του Δήμου Αρταίων και της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.

Σε νέα ανακαινισμένα γραφεία στην οδό Ορλάνδου, βρίσκονται από χθες οι διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αρταίων (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.).

Το κτίριο ανακαινίστηκε εξολοκλήρου από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου, με πόρους του Δήμου, με στόχο και το εργασιακό περιβάλλον να αναβαθμιστεί και οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Δημότες να είναι αντάξιες των προσδοκιών.

Το νέο κτίριο, επισκέφτηκε ο  Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης,  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π, Σωτήρη Χρηστούλη, ευχόμενος τόσο στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής κα. Γκαρτζώνη Ελένη,  όσο και στους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου να είναι καλορίζικο και να έχουν ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, συγχαίροντας παράλληλα και τους εργαζόμενους από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την εξαιρετική τους δουλειά στο κτίριο της οδού Ορλάνδου.

Σημειώνεται πως τα νέα γραφεία στεγάζονται στον πρώτο όροφο, πάνω από το Δημοτικό Ωδείο, ενώ το email και τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν (Τηλ: 2681021000 –  E-mail: paid46@otenet.gr & paidikoi@arta.gr).

«Μέχρι τώρα τα γραφεία του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π στεγαζόταν εντός του Ά Παιδικού Σταθμού απέναντι από το Δημαρχείο. Με την μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π στο νέο χώρο της Ορλάνδου, δίνουμε από την μία περισσότερο χώρο προς χρήση, στα  βρέφη και στα νήπια μας, και από την άλλη αξιοποιούμε την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας, ενώ στο χώρο του ισογείου, σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε τον Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια. Επιπλέον, στόχος μας είναι  η ενεργειακή αναβάθμιση ολόκληρου του κτιρίου» ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Τσιρογιάννης.

Από την πλευρά του ο κ. Χρηστούλης, ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχε με τους αρμόδιουςΑντιδημάρχους και τα συνεργεία του Δήμου, ενώ σημείωσε «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που οι υπηρεσίες μας αποκτούν νέο χώρο και οι υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ