Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ – Μεγάλος χορηγός στο 5ο Castle Rock Festival

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Castle Rock Festival, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ της πόλης των Ιωαννίνων, που διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και τον Δήμο Ιωαννιτών.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN,συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 23 – 25 Αυγούστου, προσελκύοντας φίλους της rock μουσικής σκηνής απ’ όλη την Ήπειρο και όχι μόνο.
Το 5ο Castle Rock Festival φιλοξένησε συναυλίες, ειδικές μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ντοκιμαντέρ με rock θεματική, εργαστήρια και άλλες δράσεις, στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Κάστρο, στη Λίμνη και στο Νησί των Ιωαννίνων. Επίσημος καλεσμένος του φετινού φεστιβάλ ήταν ο Kip Winge rπου ξεσήκωσε το κοινό από την κινητή μουσική σκηνή του.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN με στόχο να διασφαλίσει το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Φεστιβάλ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης τοποθέτησε την κινητή μονάδα ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκά πάνελ, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, για την άμεση ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει ένθερμα καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν την πολιτιστική δραστηριότητα της Ηπείρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ