Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Επιχείρηση κοπής χόρτων από τον Δήμο

Πάρκα, νησίδες, ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η κεντρική πλατεία «πνίγηκαν» από τα χορτάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά παράπονα από πολίτες.

Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να κόβουν την περιοχή του παραλιμνίου που είναι άλλωστε και το πιο επισκέψιμο σημείο της πόλης και άρα δεν μπορεί να παρουσιάζει μια κακή εικόνα, ενώ συνεργεία έκοψαν χόρτα και σε άλλα σημεία.

Ωστόσο, η εικόνα της πόλης, δεν είναι η καλύτερη και ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του τομέα πρασίνου αποδίδει την κατάσταση αυτή στην έλλειψη προσωπικού αφού όπως λέει έχει μόνο τρεις εργαζόμενους στη διάθεσή του.

Ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς εξήγησε ότι οι δυνατότητες του τομέα Πρασίνου είναι περιορισμένες καθώς αυτοί οι τρεις εργαζόμενοι πρέπει να κόψουν όλα τα σημεία που ανήκουν στο δήμο. Και ο ίδιος γίνεται δέκτης πολλών παραπόνων.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Τρεις εργαζόμενοι για να κόψουν τόσα σημεία. Οι βροχές του προηγούμενου διαστήματος έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση» είπε.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε ότι αναμένουν τους εργαζόμενους από την κοινωφελή εργασία που θα δώσουν «ανάσα» και θα αναλάβουν να συμμαζέψουν την κατάσταση. «Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την κοινωφελή για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σειρά εργασιών» υποστήριξε ο κ. Παππάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ