Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Απίστευτες καταστάσεις βιώνει η πόλη, τους τελευταίους μήνες, καθώς παρά τον κορωνοϊό, από όταν έλαβε τέλος η καραντίνα, συνεχώς αυξάνονται οι κλήσεις και οι βεβαιώσεις παραβάσεων, για παράνομη στάθμευση.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο δήμος Ιωαννιτών εισπράττει από τις βεβαιώσεις των παραβάσεων για παράνομη στάθμευση και για διπλοπαρκαρίσματα, πάνω από 800 ευρώ ημερησίως!

Ναι καλά διαβάσατε! Μάλιστα, υπάρχουν και ημέρες που τα πρόστιμα για τις παραβάσεις αυτές φτάνουν και τα 1.500 ευρώ!

Βλέπετε τελικά, μάλλον οι Γιαννιώτες έχουν χρήματα και θέλουν να τα «ξοδεύουν» στο να πληρώνουν κλήσεις. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ένας οδηγός – κάτοχος αυτοκινήτου – προτιμά να «φάει» κλήση για παράνομο παρκάρισμα, ή να ξοδέψει δέκα ευρώ βενζίνη κάνοντας κύκλους μέσα στην πόλη, αναζητώντας μια θέση στάθμευσης, από το να πάει κατευθείαν με το όχημα του, σε ένα από τα αρκετά παρκινγκ που υπάρχουν στην πόλη και να πληρώσει μόνο τρία ευρώ.

Και φυσικά, επειδή υπάρχουν και εκατοντάδες ευσυνείδητοι οδηγοί, που από την πρώτη στιγμή πηγαίνουν σε παρκινγκ, αλλά ώσπου να φτάσουν στον προορισμό τους ταλαιπωρούνται από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, θεωρούμε πως καλά κάνει η Τροχαία Ιωαννίνων και η Δημοτική Αστυνομία και βεβαιώνουν δεκάδες τέτοιες παραβάσεις ημερησίως!

(Β.Λ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ