Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Μια εξαιρετικά σημαντική και θετική είδηση έχει δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αφορά την Ήπειρο.

Για όσους δεν το έμαθαν λοιπόν η Ήπειρος είναι η μοναδική περιφέρεια της χώρας που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο, το 2022.

Όπως αποδεικνύεται και όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που αναρτήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, η αστυνομία φαίνεται κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ ακόμη και τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα, είναι ελάχιστα.

Σε μια περιφέρεια με πληθυσμό πάνω από 335.000 κατοίκους, το να έχει περάσει ένα τρίμηνο και να μην έχει καταγραφεί θύμα στην άσφαλτο, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Πιάνουν τόπο λοιπόν οι καθημερινοί έλεγχοι για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας.

Δικαιολογημένη λοιπόν και η φωτογραφία που δημοσίευσαν τα στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για να γιορτάσουν την θετική αυτή είδηση, φωτογραφία που σήμερα αναδημοσιεύουμε με την ευχή τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις να έρχονται πιο συχνά για την Ήπειρο.

[Β.Λ.]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ