Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Από σήμερα το 4ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσικλέτας

Για τρεις ημέρες αναμένονται στην πόλη μας πάνω από 2.500 μοτοσικλέτες από όλη την Ελλάδα, σε μια διοργάνωση της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου

Από σήμερα 8 έως και τις 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το 4ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσικλέτας, το οποίο διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Περισσότερες από 27 Λέσχες της χώρας και πάνω από 2.500 μοτοσικλετιστές και φίλοι τους θα βρίσκονται στην πόλη για ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις αλλά και πολλές εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον γυναικείο μοτοσικλετισμό με σκοπό την προβολή, προώθηση και ενημέρωση γύρω από αυτό το κομμάτι του μοτοσικλετισμού. Επίτιμες προσκεκλημένες γυναίκες μοτοσικλετίστριες θα παραστούν στην εκδήλωση, από όλη την Ελλάδα μαζί με τους άνδρες συναδέλφους τους.
«Σκοπός μας και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές όλοι μαζί να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε, να δούμε ξανά φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και να γυρίσουμε σπίτια μας ασφαλείς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Θεμιστοκλής Μουντζούρης.
Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσικλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσικλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου, ενώ οι  ενδιαφερόμενοι μοτοσικλετιστές θα μπορούν να συμμετάσχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη.
Σημειώνεται, επίσης, πως η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης τόνισε επίσης πως στόχος είναι η συμβολή στην προβολή της περιοχής αλλά και την τόνωση της οικονομίας για το τριήμερο.
«Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσικλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΛΕΜΙ, Βασίλης Λάππας που κάλεσε όλους να περάσουν όμορφα στα Γιάννενα και να απολαύσουν τις διαδρομές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ